#Off-Road

YAMAHA
YFZ50

Majhen, a zelo zabaven.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Off-road

YFZ50

S kompaktnim ohišjem, enostavnimi krmilnimi elementi in avtomatskim 49 cm3 agregatom je model YFZ50 popoln začetek.

ZAKAJ V NAKUP?

Enostavna uporaba, užitek v vožnji in preprosto vzdrževanje – Yamahin model YFZ50 je jasna izbira odgovorne odrasle osebe, s slogom, ki ga je navdihnil dirkalni model YFZ450R, pa je ta mini ATV verjetno tudi prva izbira vsakega otroka!

POSEBNE LASTNOSTI

  • Kompakten okreten ATV za 6- do 9- letnike
  • Enostavna uporaba, užitek v vožnji in preprosto vzdrževanje
  • Popoln uvod v vožnjo z ATV-ji

YFM90R - CENA

MALOPRODAJNA CENA – YFZ50: € 2.495,00

MODEL 2018

Yamaha YFZ50

S kompaktnim ohišjem, enostavnimi krmilnimi elementi in avtomatskim 49 cm3 agregatom je model YFZ50 popoln začetek. Ta mini ATV je izdelan za otroke od 6. do 9. leta starosti in zagotavlja več ur družinske zabave.

Varnost je najpomembnejša, zato ima model YFZ50 na voljo številne funkcije, ki staršem zagotavljajo visoko stopnjo nadzora. Hitrost je mogoče omejiti z vijakom za plin in stikalom za omejevalnik vrtljajev. Na varnostni kabel je pritrjena tudi vrvica za takojšnjo zaustavitev agregata.

Enostavna uporaba, užitek v vožnji in preprosto vzdrževanje – Yamahin model YFZ50 je jasna izbira odgovorne odrasle osebe, s slogom, ki ga je navdihnil dirkalni model YFZ450R, pa je ta mini ATV verjetno tudi prva izbira vsakega otroka!

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha YFZ50

> Kompakten okreten ATV za 6- do 9- letnike
> Enostavna uporaba, užitek v vožnji in preprosto vzdrževanje
> Popoln uvod v vožnjo z ATV-ji
> Yamahina kakovost, zanesljivost in podpora
> Vijak za plin za starševsko nastavitev hitrosti
> Preklopni omejevalnik omejuje največjo hitrost agregata
> Vrvica s prekinitvijo za popoln starševski nadzor
> Športen slog z navdihom modela YFZ450R.
> (49 cm3) 4-taktni zračno hlajen agregat z malo vzdrževanja
> Gladek avtomatski menjalnik s klinastim jermenom CVT
> Zavorne ročice na krmilu
> Električni zagon in odstranljiv zaganjalnik

Galerija

Yamaha YFZ50

Oblika

Yamaha YFZ50

Model YFZ50 je opremljen s kompaktnim ohišjem, ki je oblikovano za 6- do 9-letne voznike. Njegove prilagodljive plastične plošče imajo gladke robove, ki izboljšajo varnost, prostoren položaj vožnje pa nudi dovolj prostora za otroke različnih velikosti. Sanje nastajajo iz tega, saj je takšne oblike kot Yamahin dirkalnik YFZ450R!

Model YFZ50 je oblikovan tako, da zagotavlja staršem popoln nadzor nad vožnjo otroka. Vijak omejevalnika plina prilagodi pospeševanje in največjo možno hitrost glede na posamezen nivo znanja, elektronski omejevalnik pa omogoča preklop na omejevanje števila vrtljajev agregata. Vrvica, ki je povezana z varnostnim kablom, staršem omogoča takojšno zaustavitev agregata, če je to potrebno.

Kompakten model YFZ50 je samo 1250 mm dolg in 820 mm širok, zato ga lahko na stezo ali teren enostavno prevažate s kombijem ali celo karavanom. Parkirna zavora preprečuje premikanje modela med transportom, zadnji oprijemalni držaj in sprednji nosilni drog pa olajšata natovarjanje in raztovarjanje.

Razpoložljive barve

YFZ50

Racing Blue

Tehnični podatki

Yamaha YFZ50

Ta ATV za začetnike ima zračno hlajen 49 cm3 4-taktni agregat SOHC, ki zagotavlja mehko, zanesljivo in obvladljivo moč – zato je popolna izbira za mlade voznike začetnike. Agregat je opremljen z avtomatskim menjalnikom s klinastim jermenom CVT, ki ne potrebuje veliko vzdrževanja, in omogoča več ur zabave.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe YFZ50.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha YFZ50

V pripravi …

VIDEO

Yamaha YFZ50

V pripravi …

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO