Yamaha YT1070

#Snežne freze

YAMAHA
YT1070

Velika moč z majhnimi stroški
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Snežne freze

YT1070

Nova YT1070 je naša zanesljiva in najzmogljivejša 4-taktna snežna freza, zasnovana z izjemno širokim zajemom čiščenja ter zmogljivostjo izmeta v dolžino do 17 metrov. Ta vrhunska snežna freza je pripravljena za najzahtevnejše pogoje dela.

ZAKAJ V NAKUP?

Kombinacija super učinkovitega svedra in gladkega hidrostatičnega pogona – z enoročnim nadzorom je izjemno enostavna za uporabo.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Zmogljiv Yamaha 4-taktni agregat z električnim zagonom
  • Hidrostatični pogon (HST) – za zanesljivo delovanje
  • Močan 2-stopenjski izmet v dolžino do 17 metrov

YT1070 - CENA

MALOPRODAJNA CENA : 3.990,00€

MODEL 2018

Yamaha YT1070

Nova YT1070 je naša zanesljiva in najzmogljivejša 4-taktna snežna freza, zasnovana z izjemno širokim zajemom čiščenja ter zmogljivostjo izmeta v dolžino do 17 metrov. Ta vrhunska snežna freza je pripravljena za najzahtevnejše pogoje dela.

S svojim impresivnim in zanesljivim izmetavanjem do neverjetnih 60 ton na uro, je Yamaha eden izjemnih izmetovalcev snega skupaj s svojo najnovejšo različico 4-taktnega agregata model MZ300.

Kombinacija super učinkovitega svedra in gladkega hidrostatičnega pogona - z enoročnim nadzorom je izjemno enostavna za uporabo. Hitrost lahko prilagodite postopno in pri tem ne vplivate na sveder zajema ter izmeta, med tem ko gosenice zagotavljajo odličen oprijem tudi v najzahtevnejših območjih dela.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha YT1070

> Zmogljiv Yamaha 4-taktni agregat z električnim zagonom
> Hidrostatični pogon (HST) - za zanesljivo delovanje
> Močan 2-stopenjski izmet v dolžino do 17 metrov
> Ekstra širok zajem snega za izmet (72cm)
> Posebne gosenice z izjemnim oprijemom v vseh pogojid delovanja
> Enostavna in elegantna uporaba z električnim upravljanjem
> 2-stopenjski izmetni top z PVC vložkom za nemoten izmet mokrega snega
> Čvrst jeklen sveder z izjemnimi zmogljivostmi
> Enostavna elektronska nastavitev izmetnega topa
> Nastavljiva čeljust zajema snega - jekleno stragalo
> Priročna luč za osvetlitev terena
> Zagotovljene servisne storitve

Galerija

Yamaha YT1070

Oblika

Yamaha YT1070

Yamahin vzdržljiv in zanesljiv hidrostatični prenos nudi natančnejši nadzor hitrosti, kot tudi gladko premikanje med prestavo naprej in vzvratno - z uporabo enega samega vzvoda. Tako lahko spreminjate hitrost ali se ustavite, ne da bi morali izklopite gosenice ali da bi vplivali na hitrost izmetnega impelerja - oziroma izjemno izmetno razdaljo (do 17 -metrov), s katere odmetavate sneg.

Brez drsenja, brez zdrsov - samo odličen nadzor. Gumijaste gosenice so prožne, z velikimi čepi za dodaten oprijem pri manevriranju v težkih razmerah. Skrbijo za dober oprijem, celo na strmih dovoznih poteh torej ta stroj se bo brez težav lotil najtežjih primerov. Sistem deluje v popolnem sožitju s hidrostatičnim prenosom.

2-stopenjski sveder, sistem mahanskega nagiba, nastavljivo strgalo snega, električni zagon, orodje za čiščenje, kontrolna luč za obratovanje, ventil za dovod goriva, z odtokom iz vplinjača, avtomatski sistem, ... to je samo nekaj praktičnih funkcij, ki jih boste našli med standardno nameščeno opremo. Rezultat? Vrhunske zmogljivosti z izjemno lahkotnostjo delovanja.

Razpoložljive barve

Yamaha YT1070

Yamaha Blue

Tehnični podatki

Yamaha YT1070

Z YT1070 samo obrnete ključ se sprostite in uživate v prepričljivi moči najnovejšega Yamahinega 4-taktnega OHV agregata model MZ300. Ta zanesljiv in učinkovit 296ccm, zračno hlajen agregat zagotavlja veliko navora in moči izmetavanja snega. Presenetil bo vsakega zahtevnega uporabnika.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe YT1070.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha YT1070

V pripravi …

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO