Yamaha YT660

#Snežne freze

YAMAHA
YT660

Zakaj ne bi delo spremenili v čisti užitek?
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Snežne freze

YT660

Njegova izjemna širina čiščenja snega v obsegu 61cm in ogromna zmogljivost izmeta snega do 15 metrov daleč bosta verjetno vzbudili vaše zanimanje, zagotovo pa vas bodo prepričali tudi tih, močan Yamahin 4-taktni motor, nazobčan 2-stopenjski sveder, 2-stopenjski izmetni top in zanesljiv hidrostatični prenos HST .

ZAKAJ V NAKUP?

Ta visoko – zmogljiv stroj zareže celo v zaledenel, zbit sneg in ima električno nadzorovan 2-stopenjski izmetni top s polmerom obračanja 230°.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Zmogljiv in zanesljiv Yamahin, 4-taktni OHV motor
  • Hidrostatični prenos (HST) – za užitek v upravljanju
  • Močan 2-stopenjski metalec – doseg izmeta do 15 metrov

YT660 - CENA

MALOPRODAJNA CENA : 3.750,00€

MODEL 2018

Yamaha YT660

Njegova izjemna širina čiščenja snega v obsegu 61cm in ogromna zmogljivost izmeta snega do 15 metrov daleč bosta verjetno vzbudili vaše zanimanje, zagotovo pa vas bodo prepričali tudi tih, močan Yamahin 4-taktni motor, nazobčan 2-stopenjski sveder, 2-stopenjski izmetni top in zanesljiv hidrostatični prenos HST .

HST nadzor z enim samim vzvodom je enostaven, tako, da lahko prilagodite hitrost natančno in postopoma v smeri naprej kot tudi vzvratno, medtem ko posebna gumijasta gosenica poskrbi za odličen oprijem in vleko.

Ta visoko - zmogljiv stroj zareže celo v zaledenel, zbit sneg in ima električno nadzorovan 2-stopenjski izmetni top s polmerom obračanja 230°. Tako sploh ni pomembno, koliko snega vam zima prinese, saj ji lahko vrnete udarec z izjemnim YT660.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha YT660

> Zmogljiv in zanesljiv Yamahin, 4-taktni OHV motor
> Hidrostatični prenos (HST) - za užitek v upravljanju
> Močan 2-stopenjski metalec - doseg izmeta do 15 metrov
> Širok zajem (61cm) snega
> Trpežne posebne gumijaste gosenice za odličen oprijem
> Enostaven nadzor vrtenja izmeta z električnim pogonom
> 2 - stopenjski izmetni top opremljen s čvrsto plastično oblogo
> Ojačan jeklen 2 - stopenjski sveder - za težke delovne pogoje
> 3-stopenjski plinski amortizer za nastavitev višine
> Nastavljivo strgalo na koritu
> Čvrsto ohišje svedra - za dolgo življenjsko dobo
> Priročna kontrolna luč na nadzorni plošči

Galerija

Yamaha YT660

Oblika

Yamaha YT660

Naš vzdržljiv in zanesljiv hidrostatični prenos nudi natančnejši nadzor hitrosti kot tudi gladko premikanje med prestavo naprej in vzvratno - z uporabo enega samega vzvoda. Tako lahko spreminjate hitrost ali se ustavite, ne da bi morali izklopite gosenice ali da bi vplivali na hitrost izmetnega impelerja - oziroma izjemno izmetno razdaljo (do 15 -metrov), s katere odmetavate sneg.

2-stopenjski sistem svedra in impelerja je zasnovan tako da prenese najostrejše zimske okoliščine. Ojačan jeklen sveder zajame zelo široko pot (61cm). Z nazobčanim rezilom zareže celo v zaledenel, zbit sneg - pri tem pa je že pripravljen hitrovrteči impeler, ki ga požene skozi električno nastavljiv izmetni top v dolžino do 15 metrov.

Razpoložljive barve

Yamaha YT660

Yamaha Blue

Tehnični podatki

Yamaha YT660

Z YT660 lahko preprosto obrnete ključ, se sprostite in uživate v gladkem, tihem in pomirjujočem delovanju, ki zagotavlja pravo in učinkovito moč s svojim 4-taktnim OHV motorjem. Ta vzdržljiva, preizkušena 175ccm zračno hlajena pogonska enota omogoča obilo navora in moči za odmetavanje snega, hkrati pa tudi odlično ekonomičnost porabe goriva.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe YT660.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha YT660

V pripravi …

VIDEO

Yamaha YT660

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO