#Off-Road

YAMAHA
YXZ1000R SE

Originalni Yamahin model iz razreda Supersport SxS.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Off-road

YXZ1000R SE

Z 998 cm3 3-valjnim agregatom in tehnološko dovršeno zaščitno šasijo, ki jo odlikujejo vzmetenje z dolgim hodom in kolutne zavore, sodi YamahaYXZ1000R s svojim agresivnim videzom med vrhunske modele športnega razreda SxS.

ZAKAJ V NAKUP?

Model YXZ1000R, ki spreminja pravila igre, in posebna izvedba ob 60. obletnici sta pripravljena, da vas zapeljeta na višjo raven. Modeli razreda Supersport SxS bodo s svojo napredno tehnično specifikacijo in vrhunsko zmogljivostjo za vedno spremenili svet terenske vožnje.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Najnaprednejši športni razred SxS
  • Polavtomatski menjalniki sistema Sport-Shift dajejo popoln nadzor
  • Kompakten, zmogljiv 3-valjni 998 cm3 agregat

YXZ1000R SE - CENA

MALOPRODAJNA CENA : od € 21.795,00

MODEL 2018

Yamaha YXZ1000R SE

Z 998 cm3 3-valjnim agregatom in tehnološko dovršeno zaščitno šasijo, ki jo odlikujejo vzmetenje z dolgim hodom in kolutne zavore, sodi YamahaYXZ1000R s svojim agresivnim videzom med vrhunske modele športnega razreda SxS.

Splezajte v kabino zasnove lovskega letala, zdrsnite v ergonomsko oblikovan globok sedež ter se pripravite na športne pospeške z najboljšo vodljivostjo v razredu in zmožnostjo premagovanja terenov vseh vrst.

Model YXZ1000R, ki spreminja pravila igre, in posebna izvedba ob 60. obletnici sta pripravljena, da vas zapeljeta na višjo raven. Modeli razreda Supersport SxS bodo s svojo napredno tehnično specifikacijo in vrhunsko zmogljivostjo za vedno spremenili svet terenske vožnje.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha YXZ1000R SE

> Prvi v športnem razredu ``side-by-side``
> Agresiven in radikalen videz
> Izjemne zmogljivosti agregata in šasije
> (3-valjni) agregat DOHC z 998 cm3, ki je najboljši v razredu
> Najboljši pospeški in najvišja hitrost
> Sekvenčni menjalnik s 5 prestavami v slogu Rallyja
> Sistem On-Command® z 2- ali s 4-kolesnim pogonom oziroma 4-kolesnim pogonom in zaporo diferenciala
> Lahka in okretna športna šasija
> Blažilniki Fox Podium z zelo dolgim hodom
> Yamahino električno servo krmilo (model EPS)
> Kabina zasnove lovskega letala z avtomobilsko armaturno ploščo
> Sistem zaščite nad glavo in zaščita pred soncem

Galerija

Yamaha YXZ1000R SE

Oblika

Yamaha YXZ1000R SE

Trojni sistem lopute za plin premera 41 mm oskrbuje agregat z gorivom prek novega vbrizgalnika s 4 luknjami. Hitra odzivnost lopute za plin zagotavlja energijo v trenutku, ko jo potrebujete, in tako poveča užitek vožnje.

Lahka in kompaktna cevasta šasija je posebej zasnovana z optimalnimi dimenzijami, ki zagotavljajo najbolj zmogljivo upravljanje v razredu in izjemno vzdržljivost. Sistem zaščite nad glavo z zaščito pred soncem je serijsko nameščen, cevasta struktura pa skrbi za varnost z dobro vidljivostjo za voznika in sopotnika.

Ostro zaobljen nos z blažilniki Fox Podium RC2, ki prebadajo streho, spuščen sprednji del ter visok zadek dajejo oklepu agresiven in divji videz. Nizek sprednji del omogoča vam in vašemu sopotniku odličen razgled na teren pred vozilom, tako da lahko vidite, kar želite in se odpeljete, kamor želite ter tako doživite najboljšo terensko vožnjo.

Razpoložljive barve

Yamaha YXZ1000R SE

Racing Blue

Satin Black

Tehnični podatki

Yamaha YXZ1000R SE

Model YXZ1000R je zasnovan kot športno vozilo za terensko vožnjo, zato v razred Supersport prinaša novo raven zmogljivosti agregata. Agregat DOHC z 998 cm3, ki ga odlikuje izjemno lahka 3-valjna zasnova, zagotavlja dih jemajoče pospeške do neverjetnih 10.500 vrt/min in tako v svetu modelov SxS ustvarja popolnoma nov razred.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe YXZ1000R SE.

SPECIFIKACIJE

360°

YXZ1000R SE

V pripravi …

VIDEO

Yamaha YXZ1000R SE

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO