#Off-Road

YAMAHA
YZ125

Akrobatski skoki
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Off-road

YZ125

Če hočete uspeti v motokrosu, morate veliko časa prebiti na dirkališču. Če ste povsem odločeni postati najboljši, potrebujete znanje, telesno pripravljenost in odločnost ter pravi tekmovalni motor.

ZAKAJ V NAKUP?

Ta legendarni motor za motokros smo opremili z izjemno odzivnim sprednjim in zadnjim sistemom vzmetenja za boljšo okretnost in hitrejšo vožnjo skozi zavoje, vrhunski oklep pa je privlačnega tovarniškega videza. Zdaj v tem paketu manjkate samo še vi.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Kompakten 125 cm3 2-taktni agregat z visokimi vrtljaji
  • Izjemno lahek aluminijast okvir s poldvojno kletko
  • Mehanizem za hitro nastavitev sklopke

YZ125 - CENA

MALOPRODAJNA CENA: € 7.690,00

AKCIJSKA CENA: € 6.990,00

MODEL 2018

Yamaha YZ125

Če hočete uspeti v motokrosu, morate veliko časa prebiti na dirkališču. Če ste povsem odločeni postati najboljši, potrebujete znanje, telesno pripravljenost in odločnost ter pravi tekmovalni motor.

Tukaj pa nastopi model YZ125. Lahek 125 cm3 2-taktni motor z eksplozivnim agregatom in izjemno odzivno aluminijasto šasijo je dokazan zmagovalec na najvišjem nivoju.

Ta legendarni motor za motokros smo opremili z izjemno odzivnim sprednjim in zadnjim sistemom vzmetenja za boljšo okretnost in hitrejšo vožnjo skozi zavoje, vrhunski oklep pa je privlačnega tovarniškega videza. Zdaj v tem paketu manjkate samo še vi.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha YZ125

> Kompakten 125 cm3 2-taktni agregat z visokimi vrtljaji
> Izjemno lahek aluminijast okvir s poldvojno kletko
> Zmagovalna moč in lahkotno upravljanje
> Ločena funkcija za zrak/olje 48 mm vilice YZ-F
> Sistem zadnjega vzmetenja Monocross YZ-F
> Oklep za vitek in sodoben videz
> Mehanizem za hitro nastavitev sklopke
> Širše opore za stopala za boljši nadzor
> Tehnologija 2-taktnega agregata za enostavnejše vzdrževanje
> Enostavno prilagodljiv 38 mm uplinjač Keihin
> Na voljo je komplet za prilagajanje moči YRRD (Yamaha Rinaldi R and D)
> Na voljo je številna originalna dodatna oprema

Galerija

Yamaha YZ125

Oblika

Yamaha YZ125

2-taktni motor YZ125 ima sodoben oklep in grafiko, zato deluje še bolj lahkotno. Blatniki in zaščite vilic poskrbijo za izrazitejši videz, stranski pokrovi in sedežna prevleka pa poudarjajo prenovljen videz.

2-taktni motor YZ125 ima številne značilnosti, ki smo jih prevzeli od najnovejših 4-taktnih modelov YZ-F. Široke opore za stopala omogočajo dodatno oporo za popoln nadzor med agresivno vožnjo – mehanizem za nastavitev sklopke pa omogoča enostavno prilagajanje napetosti kablov brez vsakega orodja.

Kompakten 125 cm3 2-taktni agregat je pritrjen na aluminijast lahek in trpežen okvir s poldvojno kletko, ki zagotavlja popolno ravnotežje trdnosti za boljši nadzor ter zanesljivo vožnjo. Z mokro težo zgolj 94 kg model YZ125 sodi med najlažje motorje za motokros, ki drvijo po zavojih in skozi mokre dele prog.

Razpoložljive barve

Yamaha YZ125

Racing Blue

Tehnični podatki

Yamaha YZ125

V osrčju zmogljivega in lahkega motorja se skriva 124 cm3 tekočinsko-hlajen 2-taktni agregat z Yamahinim priznanim sistemom YPVS za večjo moč. Izjemno kompakten agregat za enostavno vzdrževanje s 6-stopenjskim menjalnikom s kratkimi prestavnimi razmerji lahko opremite z našimi deli YRRD za še zmagovitejše zmogljivosti.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe YZ125.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha YZ125

V pripravi …

VIDEO

Yamaha YZ125

V pripravi …

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO