#Off-Road

YAMAHA
YZ250

Akrobatski skoki
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Off-road

YZ250

Če se že nekaj časa ukvarjate z motokrosom, gotovo veste, da so motorji YZ250 dosegli izjemno veliko uspehov. Čistokrvni tekmovalni motor je osvojil praktično vse pomembne dirke v motokrosu in superkrosu.

ZAKAJ V NAKUP?

Motor s sodobnim tovarniškim in vitkejšim videzom se ujema s privlačnim oklepom.

POSEBNE LASTNOSTI

  • 250 cm3 2-taktni agregat eksplozivnih zmogljivosti
  • Sistem YPVS za povečanje navora
  • Enostavno prilagodljiv 38 mm uplinjač Keihin

YZ250 - CENA

MALOPRODAJNA CENA: € 8.390,00

AKCIJSKA CENA: € 7.790,00

MODEL 2018

Yamaha YZ250

Če se že nekaj časa ukvarjate z motokrosom, gotovo veste, da so motorji YZ250 dosegli izjemno veliko uspehov. Čistokrvni tekmovalni motor je osvojil praktično vse pomembne dirke v motokrosu in superkrosuYZ250 z eksplozivnim in zmogljivim agregatom ter lahko šasijo iz aluminija uporabljajo številni motoristi, ki so odraščali z 2-taktnimi motorji. Pritegnil je pozornost tudi mlajših motoristov nove generacije, ki si želijo predvsem dirkati. Motor s sodobnim tovarniškim in vitkejšim videzom se ujema s privlačnim oklepom – z vilicami YZ-F in zadnjim vzmetenjem je YZ250 pripravljen na zmage.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha YZ250

> 250 cm3 2-taktni agregat eksplozivnih zmogljivosti
> Lahka aluminijasta šasija s poldvojno kletko
> Takojšnja moč in okretno upravljanje
> 48 mm vilice YZ-F, ločena funkcija za zrak/olje
> Sistem zadnjega vzmetenja Monocross YZ-F
> Drzen oklep za vitek in sodoben videz
> Mehanizem za hitro nastavitev sklopke
> Široke opore za stopala za popoln nadzor
> Tehnologija 2-taktnega agregata za enostavnejše vzdrževanje
> Enostavno prilagodljiv 38 mm uplinjač Keihin
> Sistem YPVS za povečanje navora
> Na voljo je številna originalna dodatna oprema

Galerija

Yamaha YZ250

Oblika

Yamaha YZ250

Zasnova 48 mm obrnjenih sprednjih vilic je podobna kot pri 4-taktnih motorjih YZ-F in ima ločen sistem za zrak/olje, ki
preprečuje vstop zraka v mehanizem in zagotavlja zanesljivejše blaženje. Vilice delujejo s posebnimi nastavitvami za YZ250 ter tako omogočajo natančno in okretno upravljanje.

Nov motor YZ250 ima sistem zadnjega vzmetenja Monocross, ki vključuje nihajno roko, blažilnike in mehanizem vzmetenja kot pri 4- taktnih modelih YZ-F. Sistem zagotavlja izjemno učinkovito blaženje ter dober oprijem za polno mero zmagovalne zmogljivosti.

YZ250 ima kompakten in lahek aluminijast okvir s poldvojno kletko, ki zagotavlja idealno trdnost ob neverjetni moči ter majhni teži. Zaradi aluminijaste šasije in sistema zadnjega vzmetenja Monocross motortehta samo 103 kg, kar pripomore k izjemni okretnosti.

Razpoložljive barve

Yamaha YZ250

Tehnični podatki

Yamaha YZ250

Eksplozivna moč in velik navor 249 cm3 tekočinsko hlajenega 2-taktnega agregata sta razlog, da je YZ250 zelo priljubljen tako med vnetimi motokrosisti kot med ljubiteljskimi motoristi. Zmogljiv agregat s 5-stopenjskim menjalnikom, 38 mm uplinjačem in sistemom YPVS za povečanje navora se hitro odziva na voznikova dejanja.
SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha YZ250

V pripravi …

VIDEO

Yamaha YZ250

V pripravi …

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO