#Off-Road

YAMAHA
YZ250F

Z mislimi naprej.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Off-road

YZ250F

Z zmagovitimi dosežki, ki vključujejo težko priborjene zmage na prvenstvih FIM in AMA na obeh straneh Atlantika, ima revolucionarni model YZ250F pravo opremo, da pridete do zmagovalnega odra.

ZAKAJ V NAKUP?

Ne glede na to, ali ste izkušen profesionalni voznik ali predan začetnik, vam ta revolucionarni model YZ250F zagotavlja vso potrebno moč in okretnost za izboljšanje svojega potenciala.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Preprosto prestavljanje in upravljanje nadzorne enote
  • Naprej obrnjen sesalni sistem in zračni filter na vrhu
  • Zasnova s porazdeljenim težiščem za okretno upravljanje

YZ250F - CENA

MALOPRODAJNA CENA: € 8.790,00

AKCIJSKA CENA: € 7.790,00

MODEL 2018

Yamaha YZ250F

Z zmagovitimi dosežki, ki vključujejo težko priborjene zmage na prvenstvih FIM in AMA na obeh straneh Atlantika, ima revolucionarni model YZ250F pravo opremo, da pridete do zmagovalnega odra.
Ta tehnološko dovršen motor za motokros je opremljen z visoko zmogljivo nazaj obrnjeno glavo valja, ki vam zagotavlja zmagovalno prednost pred nasprotniki. S prefinjenim aluminijastim okvirjem in odzivnimi nastavitvami vzmetenja je zagotovljeno še hitrejše drvenje od začetka do konca!
Ne glede na to, ali ste izkušen profesionalni voznik ali predan začetnik, vam ta revolucionarni model YZ250F zagotavlja vso potrebno moč in okretnost za izboljšanje svojega potenciala. Mislite vnaprej. Mislite YZ250F.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha YZ250F

> Visoko zmogljiva nazaj obrnjena glava valja
> Odmične gredi z visokim dvigom in ventili z velikim premerom
> Sprednja izpušna cev z velikim premerom
> Preprosto prestavljanje in upravljanje nadzorne enote
> Aluminijast okvir z jeklenimi nosilci agregata
> Vilice z ločenim sistemom za zrak/olje s togo zunanjo cevjo
> Odzivne nastavitve vzmetenja za sprednje vilice
> Tekočinsko-hlajen 4-ventilski agregat DOHC z 250 cm3
> Naprej obrnjen sesalni sistem in zračni filter na vrhu
> Zasnova s porazdeljenim težiščem za okretno upravljanje
> Vrhunska tehnologija modelov MXGP

Galerija

Yamaha YZ250F

Oblika

Yamaha YZ250F

Model YZ250F ima izboljšan aluminijast okvir, s širšim območjem za točko nihajne roke, kar zagotavlja večjo torzijsko trdnost za izboljšano stabilnost pri upravljanju. Jekleni nosilci za namestitev agregata pripomorejo k boljši vožnji, opore za stopala pa omogočajo bolj prostoren položaj vožnje z nizkim težiščem.

Oblika modela YZ250F zagotavlja visoko število vrtljajev, saj vsesava več deset tisoč litrov svežega zraka v običajni agregat, za omejitev izgub pri črpanju pa je model opremljen s kratkim kanalom za vsesavanje goriva. Skupaj s spojem za plin, ki zagotavlja 5 % večjo odprtino v dvignjen sesalni priključek, ta izredno učinkovita oblika ponuja več moči.

Da bi bili kos moči, ima menjalnik široke zobnike in spremenjeno obliko zobnikov. Skupaj z odmično gredjo in aktivacijo sklopke je zagotovljeno gladko, hitro in pozitivno prestavljanje. Nadzorna enota vključuje odličen vžig in upravljanje vbrizgavanja goriva ter visoko omejevanje hitrosti za vrhunski občutek pri visokih vrtljajih.

Razpoložljive barve

Yamaha YZ250F

Tehnični podatki

Yamaha YZ250F

Nazaj obrnjena glava valja modela YZ250F ima profil odmične
gredi z visokim dvigom, sesalne ventile z velikim premerom ter
močne vzmeti ventilov. S sprednjo izpušno cevjo z izjemnim
navorom ta glava z naprednim pospeševanjem omogoča
močno vlečno moč v območju srednjih do visokih vrtljajev in
tako zagotavlja pravo dogodivščino vse od začetka.
SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha YZ250F

V pripravi …

VIDEO

Yamaha YZ250F

V pripravi …

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO