#Off-Road

YAMAHA
YZ450F

Povezani v eno.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Off-Road

YZ450F

To je najpopolnejši paket za motokros, kar smo jih kdaj ustvarili. Je tudi prvi tovarniški motor, ki omogoča brezžično povezavo in vnos lastnih nastavitev agregata po meri – in tako kar najbolj izboljša vaše možnosti za zmago.

ZAKAJ V NAKUP?

Z novim lahkim okvirjem in izboljšanim vzmetenjem boste z modelom YZ450F bolj stabilni ter okretni čez grbine in v zavojih.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Agregat z novo visoko zmogljivo nazaj obrnjeno glavo
  • Ozka in bolj kompaktna zasnova ohišja
  • Aplikacija za pametne telefone Power Tuner

YZ450F - CENA

MALOPRODAJNA CENA: € 9.490,00

AKCIJSKA CENA: € 8.490,00

MODEL 2018

Yamaha YZ450F

To je najpopolnejši paket za motokros, kar smo jih kdaj ustvarili. Je tudi prvi tovarniški motor, ki omogoča brezžično povezavo in vnos lastnih nastavitev agregata po meri – in tako kar najbolj izboljša vaše možnosti za zmago.

Nov lahki električni zagon prihrani pomembne sekunde, ko ste pod pritiskom – agregat z nazaj obrnjeno glavo pa zagotavlja novo visoko kompresijsko končno hitrost in optimizirano nadzorno enoto ECU za še močnejšo zmagovalno moč.

Z novim lahkim okvirjem in izboljšanim vzmetenjem boste z modelom YZ450F bolj stabilni ter okretni čez grbine in v zavojih. Njegov ozek in kompakten nov oklep pa vozniku omogoča popolno okretnost in videz tovarniškega motorja.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha YZ450F

> Agregat z novo visoko zmogljivo nazaj obrnjeno glavo
> Aplikacija za pametne telefone Power Tuner
> Popolnoma nova visoko kompresijska glava valja
> Lahek električni zagon z litijevo ionsko baterijo
> Ozka in bolj kompaktna zasnova ohišja
> Novo zasnovan izjemno trden okvir iz dvostranskih nosilcev
> Optimizirano vzmetenje, ki se ujema z novim okvirjem
> Enostaven sistem za zamenjavo zračnega filtra
> Nova oblika hladilnika za boljše hlajenje
> Kompakten 6,2-litrski rezervoar za gorivo
> Tanjši in bolj raven sedež
> Opcija: Polnilec in vzdrževalec baterije

Galerija

Yamaha YZ450F

Oblika

Yamaha YZ450F

Takoj, ko sedete na ta vrhunski motor za motokros, čutite, da je ožji in bolj kompakten. Manjši 6,2-litrski rezervoar za gorivo in prenovljen zračni filter dovoljujeta uporabo novih vdrtih pokrovov, vključno z večjo površino za kolena za dodaten nadzor. Z manjšo težo ta nov ozek oklep poudarja tudi občutek lahkotnosti in okretnosti.

Razvili smo nov okvir iz dvostranskih nosilcev, ki zagotavlja večjo vzdolžno, bočno in torzijsko trdnost za odzivnejšo vodljivost - tako pridobite resnično prednost v vsakem zavoju. Zaradi večje stabilnosti in nadzora pa je električni zagon agregata premeščen v nov lahek okvir, uporabljeni pa so tudi novi aluminijasti nosilci.

Model YZ450F predstavlja najbolj dovršen tekmovalni paket, saj ta zmagovalec na podlagi modelov MXGP, tako kot njegov izboljšan agregat in okvir, deluje z naprednim sistemom vzmetenja. Vilice s sistemom AOS, vodilne v razredu, vključujejo nove lastnosti in nastavitve, ki zagotavljajo še boljše blaženje - zadnji blažilnik pa ima sedaj lažjo vzmet ter večjo prostornino.

Razpoložljive barve

Yamaha YZ450F

Racing Blue

Tehnični podatki

Yamaha YZ450F

Z novo razvitim tehnološko dovršenim agregatom z nazaj obrnjeno glavo, ta model YZ450F zagotavlja širok razpon moči za najboljše možnosti za zmago. Zasnova po modelu MXGP vključuje novo glavo z višjim kompresijskim razmerjem, bat, profile odmične gredi, geometrijo valjev, vsesavanje zraka, nadzorno enoto in veliko več - to je tovarniška zmogljivost za vstop v območje zmag!

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe YZF 450F.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha YZ450F

V pripravi …

VIDEO

Yamaha YZ450F

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO