#Off-Road

YAMAHA
YZ65

Dobrodošli na oder za zmagovalce.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Off-road

YZ65

Yamaha je svoj prvi naslov svetovnega prvaka v razredu MX osvojila že preden se je večina današnjih navdušenih mladih motokrosistov sploh rodila – in nenehno smo zagovarjali, da je potrebno motorje za terensko vožnjo izdelovati za vse, od otrok do prekaljenih profesionalcev.

ZAKAJ V NAKUP?

S svojim modernim oklepom, ki ga je navdahnil model YZ450F, modnimi modrimi Yamahinimi platišči in ergonomskim položajem med vožnjo je model 2018 YZ65 prva izbira jutrišnjih prvakov.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Močan nov 65 cm3 agregat s tekočinskim hlajenjem
  • Digitalni sistem CDI za natančen vžig
  • Okvir s polovično dvojno kletko, aluminijast podokvir

YZ65 - CENA

MALOPRODAJNA CENA: € 4.350,00

MODEL 2018

Yamaha YZ65

Yamaha je svoj prvi naslov svetovnega prvaka v razredu MX osvojila že preden se je večina današnjih navdušenih mladih motokrosistov sploh rodila – in nenehno smo zagovarjali, da je potrebno motorje za terensko vožnjo izdelovati za vse, od otrok do prekaljenih profesionalcev.

Mladinski motokros motor YZ65, s svojo dirkalno zmogljivostjo, ki jo je navdahnil naš vodilni model YZ450F, predstavlja najpopolnejšo odskočno desko za vsakega voznika, ki se resno spogleduje z dirkanjem. S povsem prenovljenima agregatom in šasijo se ta visokotehnološki dvotaktni motor ponaša z enostavno dosegljivo močjo ter stabilno vodljivostjo za izboljšan občutek voznikove samozavesti.

S svojim modernim oklepom, ki ga je navdahnil model YZ450F, modnimi modrimi Yamahinimi platišči in ergonomskim položajem med vožnjo je model 2018 YZ65 prva izbira jutrišnjih prvakov.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha YZ65

> Močan nov 65 cm3 agregat s tekočinskim hlajenjem
> Yamahin sistem povečanja navora z ventilom (YPVS), razvit na podlagi dirkalnih izkušenj
> Digitalni sistem CDI za natančen vžig
> Visoke zmogljivosti, sposobnost zmagovanja
> (6-stopenjski) prenos s sklopko z nežnim potegom
> Okvir s polovično dvojno kletko, aluminijast podokvir
> Obrnjene sprednje vilice KYB s 36-milimetrskim premerom
> Sistem vzmetenja KYB Monocross, aluminijasta nihajna roka
> (14-palčno) sprednje kolo 60/100 in 12-palčno zadnje kolo 80/100
> Zoženi krmilni ročki, aluminijasta krona krmila
> Ergonomska zasnova sedeža za enostavno prestavljanje teže
> Pokrovi ohišja, ki jih je navdihnil model YZ450F.

Galerija

Yamaha YZ65

Oblika

Yamaha YZ65

Model YZ65 je opremljen z novim jeklenim okvirom s polovično dvojno kletko, ki vsebuje aluminijast podokvir, kar omogoča lahko in stabilno vodljivost ter lahkotno okretnost. Za glajenje najmočnejših sunkov se ta v svojem razredu vodilni motor za motokros ponaša s 36-milimetrskimi obrnjenimi sprednjimi vilicami KYB, aluminijasto nihajno roko in sistemom zadnjega vzmetenja Monocross brez povezovalnih elementov. Ti glavni sestavni deli skupaj skrbijo za stabilnost v zraku in dosledne čase krogov.

6-stopenjski menjalnik se ponaša z natančno izbranimi prestavnimi razmerji, ki so posebej zasnovana tako, da vozniku omogočijo doseganje boljših časov s popolno izrabo zmogljivosti 65 cm3 agregata. Yamahini inženirji so prav tako razvili vzmeti in ploščice za sklopko, ki ročici dajejo lahek ter lahkoten značaj.

Vozniki modela YZ65 se lahko zanesejo na to, da je poleg sprednjih vilic tudi sistem zadnjega vzmetenja Monocross zasnovan za gladko in stabilno vožnjo ter preprečevanje preobremenitev blaženja med stiskanjem vzmetenja tudi na najbolj grobih dirkališčih. Lahka aluminijasta nihajna roka izboljša karakter vzmetenja in poskrbi za dodatno udobje, odlikuje pa jo zasnova brez povezovalnih delov, kar zmanjša zahteve po rutinskem vzdrževanju.

Razpoložljive barve

Yamaha YZ65

Racing Blue

Tehnični podatki

Yamaha YZ65

Na novo razvit 65 cm3 agregat s tekočinskim hlajenjem je eden izmed najbolj naprednih v svojem razredu in se ponaša s sistemom sesalnih lamel v ohišju agregata, zasnovanim na podlagi tekmovalnih izkušenj, ki mu zagotavlja takojšnji odziv plina. Ključna lastnost motorja je na podlagi dirkalnih izkušenj razvit sistem YPVS (Yamahin sistem povečanja navora z ventilom), ki mu omogoča izjemne karakteristike navora, s čimer je YZ65 idealen motor za mlade voznike.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe YZ65.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha YZ65

V pripravi …

VIDEO

Yamaha YZ65

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO