YAMAHA YZF-R1

#motornakolesa

YAMAHA
YZF-R1

Bodite eno z R1!
VEČ INFORMACIJCENIK 2020

Yamaha YZF-R1

Model YZF-R1, ki ga poganja tehnologija MotoGP modela YZR-M1 in odlikujejo nov agregat z glavno gredjo z zamikom, šasija s kratko medosno razdaljo in tehnološko dovršena elektronika, je pripravljen, da se z vami poveže in vas popelje na popolnoma novo raven.

Razvit je bil na podlagi tehnologije modela YZR-M1 iz razreda MotoGP, kar pomeni, da je ustvarjen za steze. 200 KM, 199 kg teže in medosna razdalja 1405 mm so le nekatere značilnosti, ki pričajo o njegovih zmogljivostih. Razlog za njegovo posebnost pa se skriva v notranjosti.

Inercijska merilna enota v 3-dimenzionalnem načinu ves čas zaznava gibanje šasije, kar se kaže v nadzoru oprijema, bočnega zdrsa zadnjega kolesa, dviga sprednjega kolesa, zaviranja ter speljevanja. Izboljšan sistem za hitro prestavljanje (QSS) omogoča prestavljanje v nižje ali višje prestave brez sklopke. Yamaha YZF-R1. Bodite eno z R1.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha YZF-R1

> Izboljšan sistem za hitro prestavljanje, napreden elektronski nadzorni sistem
> 4-valjni agregat z 998 cm3, glavno gredjo z zamikom in 200 KM
> Visoko kompresijska glava valja
> Pokrov v slogu modela YZR-M1 razreda MotoGP
> Visoka stopnja vsesavanja zraka
> Aluminijast okvir Deltabox s kratko medosno razdaljo
> Sistemi vzmetenja, razviti za steze
> Izpuh in sredinsko nameščen dušilnik iz titana
> Sistem ABS in centralni zavorni sistem
> Nadzor nad dvigom sprednjega kolesa in speljevanjem
> Kolesa iz magnezija, aluminijast rezervoar za gorivo
> Instrumentna LCD-plošča s tehnologijo tankoplastnih tranzistorjev (TFT)

Galerija

Yamaha YZF-R1

Oblika

Yamaha YZF-R1

Zaradi centralno nameščenega prisilnega vstopa zraka, visokega vizirja in nizkega položaja žarometa, aerodinamičen sprednji oklep modela YZF-R1 zelo spominja na športni motor YZR-M1. Kompaktne LED-luči so na vsaki strani odprtine za vsesavanje zraka, kar poudarja njegovo dirkalno zasnovo, dvojne pozicijske LED-luči pa poskrbijo za resnično edinstven videz tega vrhunskega športnega motorja.

Aluminijast okvir Deltabox modela R1 ima navzgor obrnjeno ojačano nihajno roko in zadnji okvir iz magnezija, kar poudarja izrazito dirkalno zasnovo, podedovano po modelu YZR-M1. Kratka medosna razdalja 1405 mm in majhna mokra teža, ki znaša le 199 kg,
omogočata motorju YZF-R1 izjemno okretnost ter odzivnost za vrhunske dosežke na dirkalnih stezah.

Za vrhunsko moč in visok enakomeren navor ima agregat z glavno gredjo z zamikom lahek izpušni sistem 4-v-1. Izpušni ventil, ki ga nadzira servo motor, prilagaja pretok plina za večji odziv in večjo moč agregata, medtem ko kompakten dušilnik prispeva k boljši porazdelitvi težišča in oddaja edinstven zvok.

Razpoložljive barve

Yamaha YZF-R1

Tehnični podatki

Yamaha YZF-R1

Model YZF-R1 z 998 cm3 4-valjnim 4-ventilskim vrstnim agregatom, ki dosega 200 KM, je naš najzmogljivejši tovarniški model. S tehnologijo glavne gredi z zamikom, ki temelji na modelu YZR-M1 MotoGP, ta motor razreda Supersport zagotavlja visok enakomeren navor ter izjemen oprijem.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe YZF-R1.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha YZF-R1

0%

  BREZPLAČEN E-VODIČ!

  ``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

  Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
  Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
  BREZPLAČEN PRENOS

  Financiranje

  Odplačilna doba do 240 mesecev!

  V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
  *Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
  Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
  Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
  Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
  Nizki stroški odobritve kredita.
  KDO SMO?

  PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

  V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

  Naslov:

  Ptujska cesta 63
  2204 Miklavž na Dravskem polju
  Slovenija

  Kontakt:

  +386(0)2 629 04 00
  +386(0)31 386 951
  info@moto-nautika.com
  www.moto-nautika.com

  Delovni čas:

  Ponedeljek - Petek
  08:00 - 18:00
  Sobota
  09:00 - 13:00
  Nedelja in prazniki
  ZAPRTO

  POTREBUJETE NASVET?

  NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

  MOTO