#motornakolesa

YAMAHA
YZF-R3

Lahek model razreda Supersport za vsakdanjo uporabo.
VEČ INFORMACIJCENIK 2020

Yamaha YZF-R3

Yamahini legendarni motorji R-serije s svojo vrhunsko obliko, napredno tehnologijo in osupljivo zmogljivostjo narekujejo standarde v razredu Supersport.

Na voljo je motor, ki popolnoma ustreza naši seriji razreda Supersport med najbolj prodajanim modelom YZF-R125 in zmagovalnim modelom YZF-R6: predstavljamo vam najnovejši model YZF-R3. Ne glede na to, ali ste prestopili s 125 cm3 modela ali pa ste povsem nov voznik motorja, ste lahko prepričani, da je bil model YZF-R3 izdelan z enakim občutkom za podrobnosti, ki je značilen za vse motorje R-serije.

Vrhunska zasnova R-serije je razvidna že iz agresivnih dvojnih sprednjih luči in aerodinamičnega oklepa. YZF-R3: vrhunski športni model, ki ga lahko vozite vsak dan.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha YZF-R3

> Lahek model razreda Supersport, za katerega je potrebno dovoljenje kategorije A2
> Razvit v skladu z vrhunsko zasnovo R-serije
> Eleganten, zmogljiv 321 cm3 vrstni agregat z dvema valjema
> Vitka in lahka šasija z okretnim in športnim upravljanjem
> Agresivne dvojne sprednje luči R-serije
> Aerodinamičen oklep s težiščem na sprednjem delu
> Športno in udobno vzmetenje
> Močne zavorne zmogljivosti
> Sistem ABS je serijsko nameščen
> Pripravljen za vsakdanjo uporabo, za vožnjo po mestu ali avtocesti
> Sedaj skladen z EU4

Galerija

Yamaha YZF-R3

Oblika

Yamaha YZF-R3

Kompaktna in lahka šasija je izdelana iz odpornih jeklenih cevi, ki omogočajo optimalno ravnotežje med močjo in trdnostjo. Medosna razdalja pri modelu R3 je zaradi športnega in okretnega upravljanja skoraj enaka kot pri modelu R6, in sicer znaša le 1380 mm,
enakomerna porazdelitev teže med sprednjim in zadnjim delom ter sedež z višino 780 mm pa zagotavljata uravnoteženo vožnjo.

Da bi se pri modelu YZF-R3 poudarila vrhunska zasnova R-serije, je opremljen s še daljšo nihajno roko v stilu R1. Ta tekmovalna zasnova, za katero je značilno enako razmerje med nihajno roko in medosno razdaljo kot pri legendarnem predhodniku tega modela, omogoča zanesljivo upravljanje v ravni liniji in učinkovitejši prenos moči na cesto.

Razpoložljive barve

Yamaha YZF-R3

Tehnični podatki

Yamaha YZF-R3

Yamahin vrhunski športni model R-serije poganja 321 cm3 tekočinsko hlajen vrstni agregat z dvema valjema, ki ga odlikujejo nekatere od najnaprednejših tehnologij v tem
razredu. Agregat modela R3 z najvišjo izhodno močjo 30,9 kW/42 KM pri 10.750 vrt/min zagotavlja takojšen odziv plina ter vznemirljivo vožnjo – in to vsakič.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe YZF-R3.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha YZF-R3

V pripravi …

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO