Štirikratni svetovni prvak v motokros Tim Gajser, se je s svojo kolekcijo oblačil za navijače in ljubitelje motokrosa, pridružil elitni druščini najboljših dirkačev na svetu. Od letos naprej ga lahko podpirate ob stezi ali pa, ko doma stiskate pesti pred  televizijskimi zasloni v Tiga243 stilu.

Tim se je odločil za svojo znamko Tiga243 zaradi tega, ker je hotel oblačila po svojem okusu.

Blagovna znamka se imenuje Tiga243. Razlog za tako ime je zelo preprosto in zlogično. Tiga243 je vzdevek za Tim Gajserja, ki se je dodobra utrdil na dirkah in v svetu socialnih omrežji. Imena Tiga243 se je Tim spomnil sam. Pomen je pa takšen: Ti kot Tim, ga kot Gajser in Tiga kot tiger.  Velika divja mačka je Timu namreč zelo pri srcu. Pa tudi sicer lahko mirno zapišemo, da se Tim tudi z motorjem vozi kot tiger, elegantno, agresivno tudi zelo premišljeno in zmagovalno.

V naši spletni trgovini boste lahko kmali našči že kar nekaj izdelkov in oblačil med katerimi lahko izpostavimo majice, jope, jakne, različne kape, obeske in nalepke. Všeč nam je tudi bidon za vodo in maska za obraz. Poskrbeli so tudi za kolekcijo namenjeno otrokom. Najmlajšim motokrosistom je Tim Gajser čudovit vzornik in ga naravnost obožujejo.

KMALU V NAŠI SPLETNI TRGOVINI!

About The Author

admin
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 300205

prodaja@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO