#motornakolesa

YAMAHA
XT1200Z Super Ténéré

Pojdite onstran meja.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Adventure

XT1200Z Super Ténéré

Pustolovsko popotovanje zahteva znanje, pogum in vzdržljivost – kakor tudi zaupanje v vaš motor. Motor obožuje kamnite rečne prehode in blatne poti, prav tako kot vi.

ZAKAJ V NAKUP?

Super Ténéré je v celoti zasnovan kot najboljši potovalni, pustolovski motor naslednje generacije, ki združuje »dakarsko« vzdržljivost in zanesljivost z vozniku prijazno napredno tehnologijo.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Nizka in uravnotežena masa za spretno upravljanje
  • Dovršen centralni zavorni sistem in ABS
  • Nastavljivo prednje in zadnje vzmetenje

MODEL 2018

YAMAHA XT1200Z Super Ténéré

Pustolovsko popotovanje zahteva znanje, pogum in vzdržljivost – kakor tudi zaupanje v vaš motor. Motor obožuje kamnite rečne prehode in blatne poti, prav tako kot vi. Nudil vam bo udobje na dolgih poteh. Prepričani ste lahko, da ima motor tisto, kar potrebujete za vožnjo po vijugastih gorskih poteh.

Super Ténéré je v celoti zasnovan kot najboljši potovalni, pustolovski motor naslednje generacije, ki združuje »dakarsko« vzdržljivost in zanesljivost z vozniku prijazno napredno tehnologijo.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha XT1200Z Super Ténéré

> Vrstni 2-valjni agregat s kardanskim prenosom - 270-stopinjska glavna gred
> Nizka in uravnotežena masa za spretno upravljanje
> Dovršen centralni zavorni sistem in ABS
> YCC-T, 3-stopenjski nadzor zdrsa,Yamahina D-funkcija
> Trdna aluminijasta platišča z naperami in brez zračnic.
> Nastavljivo prednje in zadnje vzmetenje
> Nastavljiva višina sedeža

Galerija

Yamaha XT1200Z Super Ténéré

Oblika

Yamaha XT1200Z Super Ténéré

Nizka in uravnotežena masa je bil eden od glavnih Yamahinih ciljev pri zasnovi. Spremembe boste opazili takoj – odlično ravnotežje in okretnost, ki ju čutite pri nizkih hitrostih ter na mehkih površinah, kakor tudi lahkotno in hitro krmiljenje, ko brez napora švigate skozi vijugaste zavoje na gorskih cestah.

Izberite vaš način vožnje in samozavestno pritisnite na plin. Super Ténéré vključuje napredno tehnologijo YCC-T s 3-stopenjskim nadzorom zdrsa, ki ga lahko izklopite, kadar je čas za malce vožnje z zadnjim kolesom po blatu. Motorno kolo ima tudi možnost izbire različnih karakteristik delovanja agregata s pomočjo D-funkcije.

Nastavite motor za vsako situacijo – obrnjene vilice motorja Super Ténéré lahko v celoti nastavite glede na trdoto vzmeti, silo blaženja in silo povratnega blaženja. Trdoto vzmeti in silo povratnega blaženja lahko nastavite pri zadnjem centralnem blažilniku, ne da bi morali uporabiti orodje, kar olajša pripravo motornega kolesa za potnike ali težko prtljago.

Razpoložljive barve

Yamaha XT1200Z Super Ténéré

Yamaha Blue

Tech Black

Tehnični podatki

Yamaha XT1200Z Super Ténéré

Razrijte makadam in premikajte gore peska z rohnenjem 1199 ccm agregata, z 270-stopinjsko vrstno 2-valjno zasnovo. Velik, prilagodljiv navor dopolnjuje 110 KM hitro vrtečega se agregata, kateri je nameščen nizko v okvirju, za ostrejše upravljanje.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe XT1200Z.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha XT1200Z Super Ténéré

V pripravi …

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 300205

prodaja@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO