#motornakolesa

YAMAHA
YS125

Vozite svobodno. Vozite sproščeno.
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

125 ccm

YS125

Zanesljive motorje za vsakodnevno vožnjo izdelujemo že več kot 60 let. Vsak dan se na stotisoče ljudi, kakršni ste vi, vozi po mestu z zanesljivimi motornimi kolesi Yamaha. Zdaj kot naslednika modela YBR125 predstavljamo enako zanesljiv model YS125.

ZAKAJ V NAKUP?

Model YS125 vas bo navdušil z izjemno avtonomijo goriva in elegantnim videzom. Ko boste izkusili sproščen položaj med vožnjo, boste vedeli, da je ta lahek motor za vsakodnevno vožnjo pametna izbira za vaš način življenja.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Lahkotno krmiljenje in enostavno upravljanje
  • 18-palčna kolesa za okretnost, stabilnost in udobje
  • 14-litrski rezervoar za gorivo z dosegom do 300 km

MODEL 2018

Yamaha YS125

Zanesljive motorje za vsakodnevno vožnjo izdelujemo že več kot 60 let. Vsak dan se na stotisoče ljudi, kakršni ste vi, vozi po mestu z zanesljivimi motornimi kolesi Yamaha. Zdaj kot naslednika modela YBR125 predstavljamo enako zanesljiv model YS125.

Model YS125 vas bo navdušil z izjemno avtonomijo goriva in elegantnim videzom. Ko boste izkusili sproščen položaj med vožnjo, boste vedeli, da je ta lahek motor za vsakodnevno vožnjo pametna izbira za vaš način življenja. Zmogljivo vzmetenje in 18-palčna kolesa zagotavljajo lahkotno upravljanje in enostavno krmiljenje, 14-litrski rezervoar za gorivo pa omogoča veliko voženj med postanki za točenje goriva.

Yamaha YS125. Vozite svobodno. Vozite sproščeno.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha YS125

> Lahek motor za vsakodnevno vožnjo s prostornino agregata 125 ccm,
> Lahkotno krmiljenje in enostavno upravljanje
> Elegantna, športna oblika
> Izjemna avtonomija z Yamahino zanesljivostjo
> Kar 18-palčna kolesa za okretnost, stabilnost in udobje
> Prostoren 14-litrski rezervoar za gorivo z dosegom do 300 km,
> Naravna in udobna drža med vožnjo
> Močan in lahek cevast okvir
> Zmogljivo vzmetenje z dolgim hodom za vrhunsko udobje
> Centralni zavorni sistem (UBS) za učinkovito ustavljanje
> Indikator prestave in indikator varčne vožnje

Galerija

Yamaha YS125

Oblika

Yamaha YS125

Zaradi lahke šasije in odzivnega vzmetenja modela YS125 bodo vaše vožnje enostavnejše in prijetnejše ne glede na to, ali boste vijugali po prometnih mestnih ulicah ali se vozili po stranskih cestah. 18-palčni liti kolesi zagotavljata okretnost in stabilnost, sprednja pnevmatika 2,75-18 in zadnja pnevmatika 100/80-18 pa omogočata udobno in zanesljivo vožnjo.

Z modelom YS125 postane vsakodnevna vožnja zabavna. Ta lahek model z elegantno in športno obliko uvaja prenovljen videz v razredu motornih koles za mestno vožnjo. S prenovljenim žarometom in kompaktnim pokrovom žarometa ter športnimi zračnimi režami in dvignjenim črnim dušilnikom je model YS125 idealna mešanica varčnosti, praktičnosti in privlačnega videza.

Sami veste, da se dobro počutite, kadar ste lepo oblečeni, zato smo modelu YS125 nadeli športni videz s prenovljenim žarometom, ki ga obdaja kompakten pokrov. Na zadnji del pa smo namestili prenovljeno zadnjo luč, nosilec registrske tablice in dvignjen dušilnik, ki poudarjajo športni značaj tega lahkega motorja za vsakodnevne vožnje.

Razpoložljive barve

Yamaha YS125

Power Red

Competition White

Midnight Black

Tehnični podatki

Yamaha YS125

Pri vožnji v službo ali šolo so najpomembnejši vidiki zanesljivost, cenovna ugodnost in nizki stroški. Model YS125 poganja zračno hlajen 2-ventilski agregat SOHC s prostornino 125 cm3 in vbrizgavanjem goriva, ki je skladen z EU4 ter velja za enega najvarčnejših in najbolj zanesljivih agregatov v tem razredu. Zato je ta model eden najpametnejših načinov prevažanja in življenja v mestu.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe YS125.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha YS125

V pripravi …

VIDEO

Yamaha YS125

V pripravi …

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 300205

prodaja@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO