#motornakolesa

YAMAHA
YZF-R125

Potešite svojo lakoto!
VEČ INFORMACIJPREDSTAVITEV

Supersport

#7 YZF-R125

Yamaha R-125 izpolni pričakovanja vseh, ki si želijo vožnje in biti lastnik 125 kubičnega motorja. Je začetek motorističnega življenja, ki kasneje vlije še večjo željo po adrenalinu na dveh kolesih.
circle-place-holder-R125-3

ZAKAJ V NAKUP?

Nova, visoka merila pri vse bolj uveljavljenih 4-taktnih 125-kubičnih motorjih. Model YZF-R125 je z radikalnim oklepom in s funkcijami, kot so obrnjene sprednje vilice, aluminijasta nihajna roka, tekočinsko hlajen agregat s kratkim hodom ter sistemom ABS, zasnovan z namenom, da vas prepriča.

circle-place-holder-R125-1

POSEBNE LASTNOSTI

 • Zasnova po legendarni dirkalni R-seriji
 • Lahka dirkalna platišča z naperami v obliki črke Y
 • Odprtina za vstop sesalnega zraka med prednjimi lučmi kot pri dirkalnikih
circle-place-holder-R125-2

YZF-R125 - CENA

MALOPRODAJNA CENA: € 5.150,00

AKCIJSKA CENA (2017): € 4.850,00

Zgodovina

Yamaha YZF-R125

Yamaha je z letom 1998 (minilo je že dolgih 18 let), predstavila model YZF-R1, ki je v tistem času za kategorijo supersport postavila popolnoma nove mejnike in merila za vse superšportnike. Je ogrodje in osnova današnjih dirkalnih različic. Že leto kasneje so pri Yamahi razvili šibkejšega YZF-R6, ki je za marsikoga bil celo bolj simpatičen na oko, ampak nič kaj manj “brutalen”.

Kar 10 let, pa so ljubitelji serije R morali čakati, da je Yamaha predstavila najšibkejšo različico in s tem razveselila vse mlade, da se lahko z 125 kubičnim motorjem postavijo ob bok močnejšim, ampak na oko nič kaj manj “superšportnim” motociklom.

Yamaha je leta 1996 prenehala proizvajati in prodajati dobro uveljavljen, 2-taktni, športni model TZR 125, nato pa v tem segmentu nekoliko zaspala. Od takrat praktično ni posvečala nobene pozornosti tistim mladim, ki v svet motociklizma šele vstopajo in si želijo športen motor.

Konkurenca

Yamaha YZF-R125

To je doprineslo k temu, da je “pavzo” izkoristila konkurenca – predvsem Aprilia z RS125 in Cagiva z svojim Mito modelom. Italijani so bili prepričljivi na trgu in s tem pridobili ogromno mlade generacije. Vendar je z letom 2008 v igro vstopila YAMAHA in njen prenovljen model YZF-R 125, ter ciljala v sam vrh ponudbe.

Yamaha YZF-R 125, ima najsodobnejši 4-taktni, tekočinsko hlajeni enovaljni agregat, s po štirimi ventili na valj in pregovorno japonsko kvaliteto, poleg tega pa še izgleda kot pravi superšportnik. Izpolnjuje najstrožje ekološke standarde, EURO 3, kar gre pripisati tudi sodobnemu elektronskemu vbrizgavanju goriva v povezavi s katalizatorjem v izpušnem sistemu.

Galerija

Yamaha YZF-R125

Oblika

Yamaha YZF-R125

Oblika že nekaj časa postavlja Yamaho v sam vrh dizajna motornih koles in tudi R125 pri tem ne zaostaja, ter da jasno vedeti iz katere tovarne prihaja. Značilne poteze prednje maske z dvojnim žarometom, visoko zašiljen zadek s štrlečim nosilcem tablice in nekatere barvne kombinacije ne skrivajo podobnosti z večjo R6. Pravzaprav, morate imeti že izkušeno oko, da boste opazili, da gre za 125-kubični motor.

Dvotaktne motocikle je ponavadi izdal izpuh, tu pa vas bo le-ta pretental, saj se ga po izgledu ne bi sramovali niti starejši bratje. Prednji zavorni kolut in ožji pnevmatiki razkrijejo, da ne gre za motocikel višjega, prostorninskega razreda. Toda vse dovolj dobro služi svojemu namenu. Prozorne utripalke in zadnja diodna luč, so v skladu z zadnjimi modnimi smernicami in skupaj z armaturno dirkaškega izgleda, z velikim, belim, klasičnim merilnikom vrtljajev in digitalnim merilnikom hitrosti dajo končno piko na i.

Poraba goriva je veliko bolj ekonomična kot pri 2T motorjih, poleg tega pa ne potrebujemo dragega olja za dodatno mazanje.

Zadaj je mogoče namesto sopotnikovega sedeža namestiti plastični pokrov v barvi motorja, ki ga lahko dokupite kot dodatno opremo.

Financiranje // že od 74 € na mesec

Yamaha YZF-R125

ŽELIM PONUDBO ZA FINANCIRANJE

Razpoložljive barve

Yamaha YZF-R125

Race Blu

Radical Red

Tech Black

Tehnični podatki

Yamaha YZF-R125

Tekočinsko hlajen 125 cm3 4-taktni agregat s kratkim hodom omogoča izjemno odzivno pospeševanje s pomočjo 6stopenjskega menjalnika z gladkim prestavljanjem. YZF-R125 je opremljen z izjemno učinkovitim sistemom vbrizgavanja goriva in zagotavlja osupljive zmogljivosti ob optimalni porabi goriva.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe YZF-R125.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha YZF-R125

0%

  BREZPLAČEN E-VODIČ!

  ``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

  Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
  Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
  BREZPLAČEN PRENOS

  Financiranje

  Odplačilna doba do 240 mesecev!

  V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
  *Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
  Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
  Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
  Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
  Nizki stroški odobritve kredita.
  KDO SMO?

  PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

  V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

  Naslov:

  Ptujska cesta 63
  2204 Miklavž na Dravskem polju
  Slovenija

  Kontakt:

  +386(0)2 629 04 00
  +386(0)31 386 951
  info@moto-nautika.com
  www.moto-nautika.com

  Delovni čas:

  Ponedeljek - Petek
  08:00 - 18:00
  Sobota
  09:00 - 13:00
  Nedelja in prazniki
  ZAPRTO

  POTREBUJETE NASVET?

  NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

  MOTO