Yamaha KODIAK 700 / EPS

#Off-Road

YAMAHA
KODIAK 700

Lepota dela.
SPECIFIKACIJECENIK

Off-road

KODIAK 700

Uporabniku prijazen Kodiak 700 je zasnovan za kmetovalce, gozdarje in industrijske uporabnike, ki potrebujejo vzdržljivo vozilo za zahtevno delo v izrednih razmerah, in ga odlikujejo vrhunske zmogljivosti ter izjemna vrednost.

ZAKAJ V NAKUP?

Z gladko delujočim menjalnikom CVT Ultramatic® in sistemom 2/4-kolesnega pogona (EPS z zaporo diferenciala) je zelo zmogljiv ATV Kodiak 700 idealen za vleko, električni servo volan pri modelu EPS in še več funkcij pri modelu SE pa še dodatno poenostavijo vsak delovnik.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Delovni model ATV z najboljšim razmerjem med ceno in kakovostjo
  • Vlečna zmogljivost 600 kg in vitel na sprednjem delu
  • Yamahin avtomatski menjalnik CVT Ultramatic®

Yamaha KODIAK 700

Poganja ga novi agregat MK II s prostornino 686 cm3 in z visokim navorom. Ima kompaktno šasijo in razkošen sedež za udobno celodnevno vožnjo. To izjemno delovno vozilo lahko prevaža 140 kg tovor in voznika ter vleče do 600 kg.

Z gladko delujočim CVT-menjalnikom Ultramatic® in mehanskim sistemom na 2- ali 4-kolesni pogon je ta ATV idealen za vleko in celodnevno delo.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha KODIAK 700

Delovni model ATV z najboljšim razmerjem med ceno in kakovostjo
Zmogljiv 4-taktni agregat SOHC z visokim navorom in prostornino 686 cm3
Yamahin avtomatski menjalnik CVT Ultramatic®
On-Command® z 2-/4-kolesnim pogonom
Yamahin električni servo volan (model EPS)
Skupna nosilnost sprednjega in zadnjega prtljažnika 140 kg
Vlečna zmogljivost 600 kg in vitel na sprednjem delu
Sprednje kolutne zavore in zaprt sistem mokre zadnje zavore
Neodvisno vzmetenje z dolgim hodom
25-palčne pnevmatike Maxxis, spredaj 25 x 8 x 12, zadaj 25 x 10 x 12
Digitalna instrumentalna plošča
Sredinska halogenska delovna luč (model EPS)

Galerija

Yamaha KODIAK 700

Oblika

Yamaha KODIAK 700

Yamahin avtomatski menjalnik Ultramatic® z nizkim in visokim prestavnim razmerjem, ter vzvratnim, nevtralnim in parkirnim položajem – najboljši v tej industriji – je eden od najbolj vzdržljivih in učinkovitih CVT- sistemov v svetu ATV vozil. Delovna oprema proizvaja odlično vlečno moč pri nizki hitrosti in naraven občutek zaviranja agregata z vsemi kolesi za več samozavesti in nadzora pri spuščanju.

Modeli Kodiak 700 EPS in EPS SE so opremljeni z enostavnim sistemom On-Command® z 2-/4-kolesnim pogonom in 4-kolesnim pogonom z zaporo diferenciala za popoln nadzor. Kodiak 700 ima mehansko ročico na krmilu za hiter in učinkovit preklop med 2- in 4-kolesnim pogonom, kar vam omogoča, da lahko izberete ustrezno možnost za vsak teren in površino.

Nosilnost trpežnega sprednjega in zadnjega prtljažnika znaša kar 140 kg in Kodiak 700 lahko vleče 600 kg, zato je zmogljiv pomočnik na kmetiji, v tovarni ali gozdu. Spredaj nameščeni vitel WARN ProVantage 2500 je del standardne opreme za Evropo, model EPS pa je opremljen z 2-palčno vlečno kljuko, zato je to popolno kompaktno delovno vozilo.

Razpoložljive barve

Yamaha KODIAK 700

Tehnični podatki

Yamaha KODIAK 700

Kodiak 700 je za delo v izrednih razmerah opremljen z zmogljivim agregatom velike prostornine, ki omogoča največ navora in moči v svojem razredu. Učinkovit tekočinsko hlajen agregat s prostornino 708 cm3, z dvojno odmično gredjo v glavi valja (DOHC) s 4 ventili zagotavlja visoko raven gladkega in zanesljivega navora, zato je vozilo primerno tudi za najzahtevnejša dela.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe Kodiak 700 EPS.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha KODIAK 700

V pripravi …

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 300205

prodaja@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO