#motornakolesa

YAMAHA
MT-10

Žarek teme.
POŠLJITE POVPRAŠEVANJECENIK

Hyper Naked

MT-10

Moč. Navor. Okretnost. MT-10 je tisti model, na katerega ste čakali. Je najzmogljivejši model Hyper Naked, kar smo jih ustvarili do sedaj.

ZAKAJ V NAKUP?

Poganja ga 998 cm3 agregat z glavno gredjo z zamikom, za dodaten navor pri nizkih/srednjih vrtljajih. Zahvaljujoč lahki šasiji Deltabox iz aluminija, ki jo odlikuje izredno kratka medosna razdalja z naravnim voznim položajem, model MT-10 zagotavlja izjemno moč z najboljšo okretnostjo v razredu ter popolnim nadzorom.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Agregat, šasija in vzmetenje, ki izvira iz modela YZF-R1
  • Drsna sklopka (A&S) in sistem za hitro prestavljanje (QSS)
  • Popolnoma nastavljivo vzmetenje izjemnih specifikacij

Yamaha MT-10

Moč. Navor. Okretnost. MT-10 je tisti model, na katerega ste čakali. Je najzmogljivejši model Hyper Naked, kar smo jih ustvarili do sedaj. Za vas pa je prišel čas, da spoznate naslednjo stopnjo teme.

Za sabo imate precej prevoženih kilometrov. Torej veste, kaj želite. Izjemno moč s trdnim oprijemom v zavojih. Poleg tega pa naravno ergonomijo, ki omogoča vožnjo povsod in na vsaki cesti. Uživajte v temačni vožnji z modelom MT-10.

Poganja ga 998 cm3 agregat z glavno gredjo z zamikom, za dodaten navor pri nizkih/srednjih vrtljajih. Zahvaljujoč lahki šasiji Deltabox iz aluminija, ki jo odlikuje izredno kratka medosna razdalja z naravnim voznim položajem, model MT-10 zagotavlja izjemno moč z najboljšo okretnostjo v razredu ter popolnim nadzorom.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha MT-10

> 4-valjni ``CP4`` agregat z glavno gredjo z zamikom z visokim navorom
> Agregat, šasija in vzmetenje, ki izvira iz modela YZF-R1
> Nastavljen za močan, linearen navor v območju nizkih in srednjih vrtljajev
> YCC-T, D-funkcija in sistem nadzora nad oprijemom (TCS)
> Drsna sklopka (A&S) in sistem za hitro prestavljanje (QSS)
> Lahek glavni okvir Deltabox iz aluminija
> Kratka medosna razdalja 1400 mm za najboljšo okretnost v svojem razredu
> Dinamična silhueta s težiščem na sprednjem delu
> Pokončen vozni položaj z nagibom naprej
> Zavore ABS izjemnih specifikacij z radialnimi zavornimi čeljustmi
> Popolnoma nastavljivo vzmetenje izjemnih specifikacij
> Večfunkcijski instrumenti LCD

Galerija

Yamaha MT-10

Oblika

Yamaha MT-10

Razmerje krmilo/sedež/stopalka ustvarja nekoliko naprej nagnjen vozni položaj, ki omogoča popolno izrabo linearnega navora. Kompaktni stranski oklepi s cevasto oblikovanimi zaščitami ter zaščitni pokrov rezervoarja za gorivo poudarjajo dinamičen izgled ``težišča na sprednjem delu``.

Kompaktna in lahka šasija modela MT-10 je razvita iz zasnove nagrajenega modela YZF-R1. Za vrhunsko okretnost je skupaj z lahkotnim in nevtralnim upravljanjem ta vodilni motor v svojem razredu opremljen z natančnimi geometričnimi nastavitvami ter izredno kratko medosno razdaljo s samo 1400 mm – zato je to najbolj kompakten model v 1000 cm3 razredu.

Vrhunski model MT je opremljen z lahkim glavnim okvirjem Deltabox iz aluminija ter izredno dolgo navzgor obrnjeno ojačano nihajno roko iz aluminija, ki zagotavljata izboljšano ravnotežje med močjo in trdnostjo. Ta zasnova, ki temelji na modelu YZF-R1, omogoča najboljšo vodljivost v razredu z dobro stabilnostjo pri vožnji naravnost in lahkotno okretnostjo.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Razpoložljive barve

Yamaha MT-10

Cyan Storm

Icon Blue

Tech Black

Tehnični podatki

Yamaha MT-10

998 cm3 tekočinsko hlajen, vrstni 4-valjni agregat, ki izhaja iz modela YZF-R1, se ponaša s sesalnim in izpušnim sistemom ter sistemom za gorivo, ki skupaj pripomorejo k njegovemu močnemu navoru pri nizkih/srednjih vrtljajih. Z neenakimi intervali vžiga 270° - 180° - 90° - 180°, ta vznemirljiv agregat z glavno gredjo z zamikom zagotavlja linearni navor s takojšnjim odzivom in natančnim nadzorom.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe MT-10.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha MT-10

V pripravi …

VIDEO

Yamaha MT-10

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 300205

prodaja@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO