YAMAHA TRACER 7

#motornakolesa

YAMAHA
TRACER 7

Vi ste na vrsti.
POŠLJITE POVPRAŠEVANJECENIK

Sport Touring

TRACER 700

Z agresivnim sprednjim delom in veliko več drznosti je novi model Tracer 700 opremljen, da poveča vaš adrenalin pri vsaki vožnji. To športno-potovalno motorno kolo je pripravljeno, da vas navduši z izjemno zmogljivostjo in lahkotno okretnostjo pri vožnji po službi ali med vikendom.

ZAKAJ V NAKUP?

Agregat CP2 s tehnologijo glavne gredi z zamikom proizvaja val linearnega navora pri vseh vrtljajih, kar pomeni izjemne pospeške v vsaki prestavi, kompaktna šasija in prilagodljivo vzmetenje pa sta ustvarjena za hitro in natančno polaganje vsakršnih ovinkov.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Najlažji v razredu
  • Dvojni sprednji LED-žarometi in pozicijske luči
  • Odzivnejši agregat CP2 z veliko navora

MODEL 2020

Yamaha TRACER 700

Naslednja generacija aerodinamičnega oklepa z dvojnimi LED-žarometi in agresivnimi dvojnimi pozicijskimi lučmi krepijo moderno obliko motornega kolesa in odločen videz, z ergonomijo, ki je ustvarjena za dolge vožnje, širšim krmilom in prilagodljivim vizirjem pa je ta raznolik nov srednjekategornik pripravljen na vaše naslednje potovanje.

Novi model Tracer 700 je radikalno preoblikovan, prenovljen in izboljšan, da vam omogoča izboljšane zmogljivosti, večje udobje in bolj dinamičen slog pri skoraj vseh razmerah med vožnjo.

Vi ste na vrsti.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha TRACER 700

> Najlažji v razredu
> Nadgrajeno nastavljivo sprednje in zadnje vzmetenje
> Aerodinamični vizir z enoročno nastavitvijo
> Dvojni sprednji LED-žarometi in pozicijske luči
> Odzivnejši agregat CP2 z veliko navora
> Vožnja z večjim nadzorom in udobno ergonomijo
> Oblikovan dvojni sedež za udobje voznika in potnika
> Avtonomija na dolge razdalje

Galerija

Yamaha TRACER 700

Oblika

Yamaha TRACER 700

Model ima kompaktno lahko šasijo z dolgo aluminijasto nihajno roko in okvirjem s kratko medosno razdaljo dolžine 1.460 mm, tako da je to eno od najokretnejših in vznemirljivih športno-potovalnih koles. Z najnižjo težo v razredu v kombinaciji z vznemirljivim agregatom z visokim navorom model Tracer 700 dosega najboljše razmerje moči in teže in vam omogoča resnično vrhunsko vožnjo.

Z agresivnim sprednjim delom in preoblikovanim kompaktnim oklepom novi model Tracer 700 jasno dokazuje, da ga ni mogoče prezreti. Vetrni ščit, ki se gladko zliva v pokrov rezervoarja za gorivo nudi zaščito pred vetrom in vremenom, moderna oblika pa poudarja dinamičen karakter tega vrhunskega športno-potovalnega motornega kolesa.

Kompaktni dvojni sprednji LED-žarometi zagotavljajo zmogljiv snop za odlično vidljivost v temi, novemu modelu Tracer 700 pa dajejo agresiven, moderen in dinamičen videz. Za dobro vidljivost podnevi je to športno-potovalno motorno kolo nove generacije opremljeno s svetlimi pozicijskimi LED-lučmi ter kompaktnimi LED-smerniki.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Razpoložljive barve

Yamaha TRACER 700

Midnight Black

Icon Performance

Redline

Tehnični podatki

Yamaha TRACER 700

Nobeno drugo motorno kolo v razredu ne daje takega občutka ali ne zveni tako kot Yamahin vrhunski 689-cm3 agregat CP2. Oblika s tehnologijo glavne gredi z zamikom, ki je vodilna v tej industriji, omogoča neenake intervale vžiga, ki zagotavljajo močan in linearen navor. Ta visoko odzivni agregat, ki je skladen z EU5, z naborom posodobitev motorja, menjalnika in izpusta omogoča še bolj športno in vznemirljivo vožnjo.
SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha TRACER 700

V pripravi.

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 300205

prodaja@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO