Yamaha YS1070T

#Snežne freze

YAMAHA
YS1070T

60 ton na uro. Tiho in enostavno!
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Snežne freze

YS1070T

Naš vrhunski model YS1070T, ki nudi gladko in tiho delovanje 4-taktnega motorja, izjemno široko zmogljivost čiščenja (72cm), sposobnost izmeta snega do 17 metrov vstran ter obsežno specifikacijo funkcij, predstavlja odlično izbiro za čiščenje velikih površin.

ZAKAJ V NAKUP?

Izolirali smo celo ohišje motorja in uporabili velik dušilec z možnostjo izklopa zvoka, kar zagotavlja izjemno tiho delovanje predvsem ko opravljate delo v strjenem naselju.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Zmogljiv in zanesljiv Yamahin 301 ccm, 4-taktni, OHV motor
  • Hidrostatični prenos (HST) – za užitek v upravljanju
  • Močan 2 – stopenjski izmetni top – domet izmeta do 17 metrov

MODEL 2018

Yamaha YS1070T

Naš vrhunski model YS1070T, ki nudi gladko in tiho delovanje 4-taktnega motorja, izjemno široko zmogljivost čiščenja (72cm), sposobnost izmeta snega do 17 metrov vstran ter obsežno specifikacijo funkcij, predstavlja odlično izbiro za čiščenje velikih površin.

Zahvaljujoč elektromagnetni sklopki svedra in gladkemu hidrostatičnemu prenosu - nadzor z eno ročico - tako je njegova uporaba zelo enostavna. Hitrost lahko prilagodite natančno in postopoma, ne da bi vplivali na hitrost svedra, med tem ko pogon z posebnimi gumijastimi gosenicami poskrbi za odličen oprijem tudi v najzahtevnejših pogojih.

Izolirali smo celo ohišje motorja in uporabili velik dušilec z možnostjo izklopa zvoka, kar zagotavlja izjemno tiho delovanje predvsem ko opravljate delo v strjenem naselju. Tako lahko rečemo, da je izbira tega modela, za domačo ali komercialno uporabo idealna odločitev.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha YS1070T

> Zmogljiv in zanesljiv Yamahin 301 ccm, 4-taktni, OHV motor
> Hidrostatični prenos (HST) - za užitek v upravljanju
> Močan 2 - stopenjski izmetni top - domet izmeta do 17 metrov
> Izjemno širok zajem (72cm) čiščenja snega
> Trpežne posebne gumijaste gosenice za odličen oprijem
> Enostaven nadzor vrtenja izmeta z električnim pogonom
> 2 - stopenjski izmetni top opremljen s čvrsto plastično oblogo
> Ojačan jeklen 2 - stopenjski sveder - za težke delovne pogoje
> 3-stopenjski plinski amortizer za enostavno nastavitev višine zajema
> Nastavljivo strgalo na koritu zajema
> Elektro magnetna sklopka svedra & čvrsto ohišje
> Priročna kontrolna luč na nadzorni plošči
> Zagotovljene servisne storitve in nadomestni deli

Galerija

Yamaha YS1070T

Oblika

Yamaha YS1070T

Yamahin vzdržljiv in zanesljiv hidrostatični prenos nudi natančnejši nadzor hitrosti, kot tudi gladko premikanje med prestavo naprej in vzvratno - z uporabo enega samega vzvoda. Tako lahko spreminjate hitrost ali se ustavite, ne da bi morali izklopite gosenice ali da bi vplivali na hitrost izmetnega impelerja - oziroma izjemno izmetno razdaljo (do 17 metrov), s katere odmetavate sneg.

2-stopenjski sistem svedra in impelerja je zasnovan tako, da prenese najostrejše zimske okoliščine. Ojačan jeklen sveder zajame zelo široko pot (72cm). Z nazobčanim rezilom zareže celo v zaledenel, zbit sneg - pri tem pa je že pripravljen hitrovrteči impeler, ki ga požene skozi električno nastavljiv izmetni top v dolžino do 17 metrov.

2-stopenjski izmetni top je opremljen s čvrsto plastično oblogo, ki preprečuje kopičenje mokrega snega, in tako zmanjšuje hrup ter obrabo. Vrtenje omogoča električni pogon, ki pa se prilagodi z enim samim vzvodom. Vzvod z blokado za izmetni top ter delovanje pogona zahtevata upravljanje le z eno roko, med tem ko je druga roka prosta za hitro nastavitev hitrosti ali položaja izmetnega topa.

Razpoložljive barve

Yamaha YS1070T

Yamaha Blue

Tehnični podatki

Yamaha YS1070T

Z YS1070T lahko preprosto obrnete ključ, se sprostite in uživate v gladkem, tihem in pomirjujočem delovanju, ki zagotavlja pravo in učinkovito moč s svojim 4-taktnim OHV motorjem. Ta vzdržljiva, preizkušena 301ccm zračno hlajena pogonska enota omogoča obilo navora in moči za odmetavanje snega, hkrati pa tudi odlično ekonomičnost porabe goriva.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe YS1070T.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha YS1070T

V pripravi …

VIDEO

Yamaha YS1070T

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 300205

prodaja@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO