#Off-Road

YAMAHA
YZ85 LW

Akrobatski skoki
POŠLJITE POVPRAŠEVANJECENIK

Off-road

YZ85 LW

Pri Yamahi smo se pred leti prvi začeli ukvarjati s tekmovalnimi motorji za mladinski motokros – in s ponosom lahko povemo, da je kariero marsikaterega vrhunskega motorista omogočil prav model YZ85.

ZAKAJ V NAKUP?

Model YZ85/LW ima zanesljiv 2-taktni tekočinsko hlajeni agregat s prostornino 85 cm3, ki zagotavlja gladko in uporabno moč.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Kompakten 125 cm3 2-taktni agregat z visokimi vrtljaji
  • Izjemno lahek aluminijast okvir s poldvojno kletko
  • Mehanizem za hitro nastavitev sklopke

Yamaha YZ85 LW

Pri Yamahi smo se pred leti prvi začeli ukvarjati s tekmovalnimi motorji za mladinski motokros – in s ponosom lahko povemo, da je kariero marsikaterega vrhunskega motorista omogočil prav model YZ85.

Po približno štiridesetih letih smo pri Yamahi še vedno vodilni na področju mladinskega motokrosa in z bogatimi izkušnjami ostajamo korak pred konkurenco. Modela YZ85 in YZ85LW z velikimi kolesi sta z napredno tehnologijo agregatov in šasije ter drznim oklepom videti osupljivo.

Model YZ85/LW ima zanesljiv 2-taktni tekočinsko hlajeni agregat s prostornino 85 cm3, ki zagotavlja gladko in uporabno moč. Z izjemno vodljivo šasijo in sodobnim videzom je ta privlačen motor za motokros prava izbira prihodnjih šampionov.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha YZ85 LW

> Lahek tekmovalni motor za mladinski motokros
> Zmogljiv in učinkovit 2-taktni agregat s prostornino 85 cm3.
> Izboljšano krmiljenje odpiranja in zapiranja kanalov za več uporabne moči
> Menjalnik - 6-stopenjski - s kratkimi prestavnimi razmerji
> Izrazit oklep in grafika
> Videz po vzoru večjih modelov YZ
> Obrnjene prednje vilice s hodom 275 mm
> Zadnje vzmetenje Monocross preko vzvodov
> Dolga aluminijasta nihajna roka
> Lahke kolutne zavore velikega premera
> Lahek okvir s pol-dvojno cevasto kletko
> Na voljo tudi v izvedbi z velikimi kolesi (YZ85LW)

Galerija

Yamaha YZ85 LW

Oblika

Yamaha YZ85 LW

Dober videz daje tudi dober občutek, zato smo motor YZ85 osvežili z drznim oklepom, izdelanim po vzoru naših odraslih modelov za motokros. Za piko na i pa podobo v slogu tovarniškega motorja dopolnjuje grafika z motivom Speed Block.

Kot pri prednjih vilicah je tudi zadnje vzmetenje motorja YZ85 izpeljano neposredno iz tehnologije, ki se uporablja v naših tovarniških dirkalnikih. Dolga aluminijasta nihajna roka aktivira napredni sistem vzmetenja Monocross preko vzvodov, ki kolesom zagotavlja 282 mm (287 mm pri modelu LW) hoda, tako da voznik zlahka obvladuje vse, od mokrih delov prog do trdih pristankov.

Model je na voljo v dveh izvedbah z različno velikimi kolesi, zaradi česar ga lahko brez težav vozijo različno veliki dirkači mladinskega razreda. YZ85 s 17-palčnim prednjim in 14-palčnim zadnjim kolesom je popolna izbira za manjše motoriste, 19-palčno prednje in 16-palčno zadnje kolo pri modelu YZ85LW pa je primerno za večje oziroma starejše tekmovalce.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Razpoložljive barve

Yamaha YZ85 LW

Icon Blue

Tehnični podatki

Yamaha YZ85 LW

Izjemno kompakten in lahek 2-taktni agregat YZ85 slovi po svoji izredni moči in vodljivosti, ki novim kot tudi bolj izkušenim dirkačem omogoča, da na progi pokažejo kar največ. Model YZ85 zagotavlja še učinkovitejše delovanje s 6-stopenjskim menjalnikom s kratkimi prestavnimi razmerji.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe YZ85 LW.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha YZ85 LW

V pripravi …

VIDEO

Yamaha YZ85 LW

V pripravi …

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 300205

prodaja@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO