#motornakolesa

YAMAHA
TRACER 9 GT

Vklopite svoja čustva.
POŠLJITE POVPRAŠEVANJECENIK

Sport Touring

TRACER 9 GT

Tracer 900, najbolje prodajano motorno kolo, smo povsem spremenili in mu prenovili oklep ter izboljšali ergonomijo, s čimer je postalo še bolj privlačno in zmogljivo športno-potovalno motorno kolo.

ZAKAJ V NAKUP?

Model Tracer 900GT je opremljen s trdo torbo, popolnoma nastavljivim vzmetenjem in ogrevanimi ročkami ter čaka, da vas popelje kamor koli.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Barvno ujemajoči se stranski kovčki so nameščeni serijsko
  • Prenovljen sedež za večje voznikovo/sopotnikovo udobje
  • Največje udobje, tempomat in ogrevane ročke

YAMAHA

Yamaha TRACER 9 GT

Tracer 900, najbolje prodajano motorno kolo, smo povsem spremenili in mu prenovili oklep ter izboljšali ergonomijo, s čimer je postalo še bolj privlačno in zmogljivo športno-potovalno motorno kolo.

S tem smo ustvarili nadstandardno različico tega izjemno vsestranskega motornega kolesa, ki je namenjeno voznikom z željo po najboljši serijski opremi. Model Tracer 900GT je opremljen s trdo torbo, popolnoma nastavljivim vzmetenjem in ogrevanimi ročkami ter čaka, da vas popelje kamor koli.

Vodilna oprema v njegovem razredu vključuje TFT-instrumente z barvnim zaslonom, ki izhajajo iz tistih, s katerimi se ponaša YZF-R1, naš motor razreda Supersport. Za prestavljanje v višje prestave brez sklopke je model GT opremljen s hitrim menjalnikom. Njegov tempomat pa naredi tudi najdaljšo vožnjo zabavno.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha TRACER 9 GT

> Največje udobje, tempomat in ogrevane ročke
> Hitri menjalnik za gladko prestavljanje v višjo prestavo
> Instrumenti s tehnologijo tankoplastnih tranzistorjev (TFT) z barvnim zaslonom
> Barvno ujemajoči se stranski kovčki so nameščeni serijsko
> Izboljšana visokokakovostna zasnova ohišja
> Izboljšana ergonomija in zaščita pred vetrom
> Prenovljen sedež za večje voznikovo/sopotnikovo udobje
> Kompakten in lahek 847 cm3 agregat s 3 valji
> Tanka in lahka tlačno lita aluminijasta šasija
> Drsna sklopka, D-MODE, TCS, ABS
> 18-litrski rezervoar za gorivo za velike razdalje
> Glavno stojalo je nameščeno serijsko

Galerija

Yamaha TRACER 900GT

Oblika

Yamaha TRACER 9 GT

Različica GT Yamahinega vodilnega športno-potovalnega motornega kolesa se ponaša s paleto izboljšav, ki so namenjene zagotavljanju večjega udobja med dolgimi vožnjami. Ožje krmilo in večji vizir omogočata boljšo zaščito pred vetrom, nova sedeža, izboljšana zasnovasopotnikovih stopalk in držala za roke pa poskrbijo, da bodo dolge vožnje nudile še večji užitek.

Ta model GT z vrhunsko opremo vključuje sistem za hitro prestavljanje (QSS) za gladko prestavljanje v višjo prestavo, za učinkovito delovanje v različnih pogojih pa lahko izberete katerega koli izmed treh načinov delovanja D-MODE. 3-stopenjski sistem za preprečevanje zdrsa koles (TCS) omogoča samozavestnejšo vožnjo na spolzkih cestiščih, sistem ABS pa preprečuje nenamerno blokiranje kolesa med zaviranjem.

Tracer 900GT je model športno-potovalnega motornega kolesa z vrhunsko opremo, ki je serijsko opremljen z 22-litrskima barvno usklajenima originalnima trdima kovčkoma. Tako je Tracer 900GT v trenutku pripravljen, da se lahko kadar koli odločite in se zapeljete na vožnjo.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Razpoložljive barve

|Yamaha TRACER 9 GT

Pure White

Midnight Black

Tehnični podatki

Yamaha TRACER 9 GT

Osrednji del motorja Tracer 900GT predstavlja 3-valjni agregat z 847 cm3, ki proizvaja velik linearni navor in veliko moč pri visokih vrtljajih. Ta kompakten in lahek agregat, ki je opremljen s kovanimi bati in odmičnimi valji, bo vaši vožnji na dveh kolesih takoj povrnil strast in čustva.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe TRACER 900GT.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha TRACER 9 GT

V pripravi …

VIDEO

Yamaha TRACER 9 GT

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 300205

prodaja@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO