#Off-Road

YAMAHA
YFM700R / SE

Večja moč. Večja zabava. Več zmag.
SPECIFIKACIJECENIK

Off-road

YFM700R / SE

Ko se zapeljete z modelom YFM700R, poti nazaj ni več. Njegova vznemirljiva moč in natančna vodljivost zagotavljata adrenalinsko vožnjo na vseh terenih.

ZAKAJ V NAKUP?

Poseben model YFM700R je izdelan za tekmovalce in vključuje ponudbo ekskluzivnih delov, kot so glava z visokim kompresijskim razmerjem, posebna gred in dirkalne nastavitve vbrizgavanja goriva.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Visoke zmogljivosti z nizko porabo goriva
  • Čvrst, lahek hibriden okvir iz aluminija in jekla
  • Eleganten oklep z udobnim voznim položajem

YFM700R / SE

Ko se zapeljete z modelom YFM700R, poti nazaj ni več. Njegova vznemirljiva moč in natančna vodljivost zagotavljata adrenalinsko vožnjo na vseh terenih. Ko vas bo mogočni ATV prevzel, bo za vedno spremenil vaše preživljanje prostega časa.

Robusten 686 cm3, 4-taktni agregat ima številne funkcije, ki pripomorejo k veliki moči za dobre pospeške. Zaradi nizke porabe goriva pri tem modelu je vaša pot med enim in drugim polnjenjem daljša.

Poseben model YFM700R je izdelan za tekmovalce in vključuje ponudbo ekskluzivnih delov, kot so glava z visokim kompresijskim razmerjem, posebna gred in dirkalne nastavitve vbrizgavanja goriva. Zahvaljujoč nastavljivemu vzmetenju ter 22-palčnim pnevmatikam Maxxis je model YFM700R SE ustvarjen za zmage.

Izpostavljene podrobnosti

YFM700R / SE

> Tehnološko dovršen športni 686 cm3 agregat z vbrizgavanjem goriva
> Visoke zmogljivosti z nizko porabo goriva
> Čvrst, lahek hibriden okvir iz aluminija in jekla
> Zadnji blažilnik zagotavlja udobje in nadzor
> Sprednji plinski blažilniki z nizkim tlakom za enostavno prilagajanje
> (22)-palčne sprednje pnevmatike
> Aluminijasti deli prispevajo k manjši nevzmeteni teži
> Menjalnik s petimi prestavami in eno vzvratno prestavo – za enostavno prestavljanje
> Pregledni LED-merilniki s podatki
> Priročni gumb za električni zagon
> Eleganten oklep z udobnim voznim položajem
> Ustvarjen brez kompromisov

Galerija

YFM700R / SE

Oblika

Yamaha YFM700R / SE

Sodobna hibridna šasija je sestavljena iz sprednjega jeklenega dela in zadnjega aluminijastega dela ter odstranljivega podokvirja, zato je kos vsem sunkom in udarcem. Udobno in nadzorovano vodljivost pa zagotavlja lahka nihajna roka iz litega aluminija s prilagodljivim blažilnikom in izboljšanimi nastavitvami blaženja.

Tovarniško nastavljeno sprednje vzmetenje z dolgim hodom omogoča elegantno in samozavestno vožnjo na vseh vrstah površin. Sistem zadnjega vzmetenja z optimalnimi nastavitvami blaženja nudi sproščujočo vožnjo in zagotavlja odličen oprijem, 22-palčne sprednje pnevmatike z velikim premerom pa blažijo udarce, s čimer je poskrbljeno za izboljšano udobje.

Aluminijasta kolesa in kompaktne zavorne čeljusti prispevajo k nizki nevzmeteni teži štirikolesnika YFM700R, kar omogoča odzivno delovanje vzmetenja. Sprednje 2-batne zavorne čeljusti delujejo z ventiliranimi koluti in skupaj z zadnjimi 2-batnimi čeljustmi tipa YFZ450R zagotavljajo gladko in zanesljivo ustavljanje ter izjemno samozavestno vožnjo.

Razpoložljive barve

Yamaha YFM700R / SE

Racing Blue

Yamaha Black

Tehnični podatki

Yamaha YFM700R / SE

Yamahini 4-taktni štirikolesniki zagotavljajo visoko stopnjo navora tudi pri nizkih vrtljajih, kar omogoča izjemen oprijem terena tudi v težavnih razmerah. Agregat modela YFM700R omogoča več moči in navora, sistem vbrizgavanja pa poskrbi za varčnejšo porabo goriva ter manjše emisije izpušnih plinov.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe YFM700R/SE.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha YFM700R / SE

V pripravi …

VIDEO

Yamaha YFM700R / SE

V pripravi …

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 300205

prodaja@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO