Yamaha YT1070

#Snežne freze

YAMAHA
YT1070

Velika moč z majhnimi stroški
SPECIFIKACIJEPREDSTAVITEV

Snežne freze

YT1070

Nova YT1070 je naša zanesljiva in najzmogljivejša 4-taktna snežna freza, zasnovana z izjemno širokim zajemom čiščenja ter zmogljivostjo izmeta v dolžino do 17 metrov. Ta vrhunska snežna freza je pripravljena za najzahtevnejše pogoje dela.

ZAKAJ V NAKUP?

Kombinacija super učinkovitega svedra in gladkega hidrostatičnega pogona – z enoročnim nadzorom je izjemno enostavna za uporabo.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Zmogljiv Yamaha 4-taktni agregat z električnim zagonom
  • Hidrostatični pogon (HST) – za zanesljivo delovanje
  • Močan 2-stopenjski izmet v dolžino do 17 metrov

MODEL 2018

Yamaha YT1070

Nova YT1070 je naša zanesljiva in najzmogljivejša 4-taktna snežna freza, zasnovana z izjemno širokim zajemom čiščenja ter zmogljivostjo izmeta v dolžino do 17 metrov. Ta vrhunska snežna freza je pripravljena za najzahtevnejše pogoje dela.

S svojim impresivnim in zanesljivim izmetavanjem do neverjetnih 60 ton na uro, je Yamaha eden izjemnih izmetovalcev snega skupaj s svojo najnovejšo različico 4-taktnega agregata model MZ300.

Kombinacija super učinkovitega svedra in gladkega hidrostatičnega pogona - z enoročnim nadzorom je izjemno enostavna za uporabo. Hitrost lahko prilagodite postopno in pri tem ne vplivate na sveder zajema ter izmeta, med tem ko gosenice zagotavljajo odličen oprijem tudi v najzahtevnejših območjih dela.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha YT1070

> Zmogljiv Yamaha 4-taktni agregat z električnim zagonom
> Hidrostatični pogon (HST) - za zanesljivo delovanje
> Močan 2-stopenjski izmet v dolžino do 17 metrov
> Ekstra širok zajem snega za izmet (72cm)
> Posebne gosenice z izjemnim oprijemom v vseh pogojid delovanja
> Enostavna in elegantna uporaba z električnim upravljanjem
> 2-stopenjski izmetni top z PVC vložkom za nemoten izmet mokrega snega
> Čvrst jeklen sveder z izjemnimi zmogljivostmi
> Enostavna elektronska nastavitev izmetnega topa
> Nastavljiva čeljust zajema snega - jekleno stragalo
> Priročna luč za osvetlitev terena
> Zagotovljene servisne storitve

Galerija

Yamaha YT1070

Oblika

Yamaha YT1070

Yamahin vzdržljiv in zanesljiv hidrostatični prenos nudi natančnejši nadzor hitrosti, kot tudi gladko premikanje med prestavo naprej in vzvratno - z uporabo enega samega vzvoda. Tako lahko spreminjate hitrost ali se ustavite, ne da bi morali izklopite gosenice ali da bi vplivali na hitrost izmetnega impelerja - oziroma izjemno izmetno razdaljo (do 17 -metrov), s katere odmetavate sneg.

Brez drsenja, brez zdrsov - samo odličen nadzor. Gumijaste gosenice so prožne, z velikimi čepi za dodaten oprijem pri manevriranju v težkih razmerah. Skrbijo za dober oprijem, celo na strmih dovoznih poteh torej ta stroj se bo brez težav lotil najtežjih primerov. Sistem deluje v popolnem sožitju s hidrostatičnim prenosom.

2-stopenjski sveder, sistem mahanskega nagiba, nastavljivo strgalo snega, električni zagon, orodje za čiščenje, kontrolna luč za obratovanje, ventil za dovod goriva, z odtokom iz vplinjača, avtomatski sistem, ... to je samo nekaj praktičnih funkcij, ki jih boste našli med standardno nameščeno opremo. Rezultat? Vrhunske zmogljivosti z izjemno lahkotnostjo delovanja.

Razpoložljive barve

Yamaha YT1070

Yamaha Blue

Tehnični podatki

Yamaha YT1070

Z YT1070 samo obrnete ključ se sprostite in uživate v prepričljivi moči najnovejšega Yamahinega 4-taktnega OHV agregata model MZ300. Ta zanesljiv in učinkovit 296ccm, zračno hlajen agregat zagotavlja veliko navora in moči izmetavanja snega. Presenetil bo vsakega zahtevnega uporabnika.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe YT1070.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha YT1070

V pripravi …

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 300205

prodaja@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO