#Off-Road

YAMAHA
YZ450F

Povezani v eno.
POŠLJITE POVPRAŠEVANJECENIK

Off-Road

YZ450F

To je najpopolnejši paket za motokros, kar smo jih kdaj ustvarili. Je tudi prvi tovarniški motor, ki omogoča brezžično povezavo in vnos lastnih nastavitev agregata po meri – in tako kar najbolj izboljša vaše možnosti za zmago.

ZAKAJ V NAKUP?

Z novim lahkim okvirjem in izboljšanim vzmetenjem boste z modelom YZ450F bolj stabilni ter okretni čez grbine in v zavojih.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Agregat z novo visoko zmogljivo nazaj obrnjeno glavo
  • Ozka in bolj kompaktna zasnova ohišja
  • Aplikacija za pametne telefone Power Tuner

Yamaha YZ450F

To je najpopolnejši paket za motokros, kar smo jih kdaj ustvarili. Je tudi prvi tovarniški motor, ki omogoča brezžično povezavo in vnos lastnih nastavitev agregata po meri – in tako kar najbolj izboljša vaše možnosti za zmago.

Nov lahki električni zagon prihrani pomembne sekunde, ko ste pod pritiskom – agregat z nazaj obrnjeno glavo pa zagotavlja novo visoko kompresijsko končno hitrost in optimizirano nadzorno enoto ECU za še močnejšo zmagovalno moč.

Z novim lahkim okvirjem in izboljšanim vzmetenjem boste z modelom YZ450F bolj stabilni ter okretni čez grbine in v zavojih. Njegov ozek in kompakten nov oklep pa vozniku omogoča popolno okretnost in videz tovarniškega motorja.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha YZ450F

> Agregat z novo visoko zmogljivo nazaj obrnjeno glavo
> Aplikacija za pametne telefone Power Tuner
> Popolnoma nova visoko kompresijska glava valja
> Lahek električni zagon z litijevo ionsko baterijo
> Ozka in bolj kompaktna zasnova ohišja
> Novo zasnovan izjemno trden okvir iz dvostranskih nosilcev
> Optimizirano vzmetenje, ki se ujema z novim okvirjem
> Enostaven sistem za zamenjavo zračnega filtra
> Nova oblika hladilnika za boljše hlajenje
> Kompakten 6,2-litrski rezervoar za gorivo
> Tanjši in bolj raven sedež
> Opcija: Polnilec in vzdrževalec baterije

Galerija

Yamaha YZ450F

Oblika

Yamaha YZ450F

Takoj, ko sedete na ta vrhunski motor za motokros, čutite, da je ožji in bolj kompakten. Manjši 6,2-litrski rezervoar za gorivo in prenovljen zračni filter dovoljujeta uporabo novih vdrtih pokrovov, vključno z večjo površino za kolena za dodaten nadzor. Z manjšo težo ta nov ozek oklep poudarja tudi občutek lahkotnosti in okretnosti.

Razvili smo nov okvir iz dvostranskih nosilcev, ki zagotavlja večjo vzdolžno, bočno in torzijsko trdnost za odzivnejšo vodljivost - tako pridobite resnično prednost v vsakem zavoju. Zaradi večje stabilnosti in nadzora pa je električni zagon agregata premeščen v nov lahek okvir, uporabljeni pa so tudi novi aluminijasti nosilci.

Model YZ450F predstavlja najbolj dovršen tekmovalni paket, saj ta zmagovalec na podlagi modelov MXGP, tako kot njegov izboljšan agregat in okvir, deluje z naprednim sistemom vzmetenja. Vilice s sistemom AOS, vodilne v razredu, vključujejo nove lastnosti in nastavitve, ki zagotavljajo še boljše blaženje - zadnji blažilnik pa ima sedaj lažjo vzmet ter večjo prostornino.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Razpoložljive barve

Yamaha YZ450F

Icon Blue

Tehnični podatki

Yamaha YZ450F

Z novo razvitim tehnološko dovršenim agregatom z nazaj obrnjeno glavo, ta model YZ450F zagotavlja širok razpon moči za najboljše možnosti za zmago. Zasnova po modelu MXGP vključuje novo glavo z višjim kompresijskim razmerjem, bat, profile odmične gredi, geometrijo valjev, vsesavanje zraka, nadzorno enoto in veliko več - to je tovarniška zmogljivost za vstop v območje zmag!

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe YZF 450F.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha YZ450F

V pripravi …

VIDEO

Yamaha YZ450F

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 300205

prodaja@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO