#motornakolesa

YAMAHA
MT-03

Sprejmite temo.
POŠLJITE POVPRAŠEVANJECENIK

Hyper Naked

MT-03

Čar temačnih čustev japonske kulture je močnejši iz dneva v dan. In vse več voznikov se od običajnih modelov obrača proti enemu najbolj razburljivih novih gibanj v motociklizmu.

ZAKAJ V NAKUP?

Yamahin dinamični model MT-03 predstavlja novo smer v zasnovi motornih koles. Zaradi športnih in vsestranskih lastnosti je ta lahek model v stilu “naked” skupaj s pokončno držo med vožnjo in kompaktnimi dimenzijami popolna izbira za nove voznike, povratnike ter voznike, ki želijo več.

POSEBNE LASTNOSTI

  • Model razreda A2 z dinamičnim MT DNK
  • Kompaktna in lahka šasija, ki temelji na modelu YZF-R3
  • Sedež na skromni višini 780 mm za dober dostop do tal

Yamaha MT-03

Čar temačnih čustev japonske kulture je močnejši iz dneva v dan. In vse več voznikov se od običajnih modelov obrača proti enemu najbolj razburljivih novih gibanj v motociklizmu.

Yamahin dinamični model MT-03 predstavlja novo smer v zasnovi motornih koles. Zaradi športnih in vsestranskih lastnosti je ta lahek model v stilu ``naked`` skupaj s pokončno držo med vožnjo in kompaktnimi dimenzijami popolna izbira za nove voznike, povratnike ter voznike, ki želijo več.

Motor poganja živahen 321 cm3 agregat z dvema vzporednima valjema in je opremljen z vodljivo šasijo, zato se boste veselili vsake vožnje. Yamahin motor MT-03. Sprejmite temo.

Izpostavljene podrobnosti

Yamaha MT-03

> Model razreda A2 z dinamičnim MT DNK
> Tekočinsko hlajen agregat z dvema valjema na podlagi modela YZF-R3
> Kompaktna in lahka šasija, ki temelji na modelu YZF-R3
> Dolga nihajna roka in sistem vzmetenja Monocross
> Dinamična zasnova ohišja s težiščem na sprednjem delu
> Ohišje v stilu ``naked`` s prepoznavnim slogom MT
> 10-kraka lita platišča s 140-profilno zadnjo pnevmatiko
> Sedež na skromni višini 780 mm za dober dostop do tal
> Večfunkcijski zaslon z analognim obratomerom
> Sprednje kolutne zavore z 298 mm in zadnje zavore z 220 mm s sistemom ABS
> Pozicijska in zadnja LED-luč
> Kompakten in ozek zadnji del

Galerija

Yamaha MT-03

Oblika

Yamaha MT-03

Model MT-03 je izdelan iz 35-mm jeklenih cevi in ima široko razmaknjene vrhnje prečke. Kompakten okvir je na agregat nameščen na štirih točkah, s čimer ustvarja močno ter lahko strukturo. Za dobro stabilnost pri vožnji naravnost, šasija, ki temelji na modelu YZF-R3, uporablja dolgo asimetrično 573-mm nihajno roko, ki je nameščena neposredno na blažilnik Monocross.

Kompakten cevni okvir je oblikovan tako, da zagotavlja enostavno vodljivost ter visoko stopnjo nadzora. Voznikov sedež na skromni višini 780 mm omogoča dober dostop do tal, sopotnikov sedež pa dodatno udobje z aluminijastimi držali.

Stilska večfunkcijska instrumentna plošča je opremljena z jasnim zaslonom z analognim obratomerom na levi strani in digitalnim merilnikom hitrosti na desni strani poleg prikazovalnika prestav. Pregleden zaslon vključuje tudi merilnik nivoja goriva, merilnik temperature vode, uro in dva merilnika poti ter indikator za menjavo olja.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Razpoložljive barve

Yamaha MT-03

Cyan Storm

Icon Blue

Midnight Black

Tehnični podatki

Yamaha MT-03

Ta lahek vsestranski motor poganja 321 cm3 vrstni 2-valjni agregat, ki je bil razvit na osnovi modela YZF-R3. Kompakten in lahek agregat, ki je opremljen z lahkimi kovanimi bati ter karboniziranimi ojnicami, zagotavlja dovolj navora pri srednjih do visokih vrtljajih za živahno vožnjo v različnih razmerah.

Prenesite si PDF z vsemi tehničnimi podatki Yamahe MT-03.

SPECIFIKACIJE

360°

Yamaha MT-03

V pripravi …

BREZPLAČEN E-VODIČ!

``7 STVARI, KI JIH POZABIMO PREGLEDATI PRED ZIMOVANJEM MOTORJA``

Ko naše motorno kolo po končani sezoni pripravimo k zimovanju, marsikdo hitro pozabi na določene stvari, ki se lahko na koncu izkažejo za zelo slabe.
Preverite v našem vodiču na katerih 7 stvari je potrebno biti pozoren!
BREZPLAČEN PRENOS
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 300205

prodaja@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO