Novi model NIKEN GT 2019

Novi model NIKEN GT 2019

Dostopnost ponudbe “Roads of Life” vsakemu vozniku

Yamaha je od nekdaj predana ustvarjanju inovativnih in vznemirljivih oblik, ki zagotavljajo najboljšo možno izbiro. Bolj kot kar koli drugega je bistvo motociklizma v svobodi in Yamahin cilj je, da izdeluje motorje, s katerimi se bodo motoristi lahko odpeljali v nove kraje ter ustvarili trajne spomine po cestah življenja.

Športno-potovalnemu segmentu je bil dodal model NIKEN. Tako je Yamaha ustvarila zelo izrazite in jasno opredeljene skupine modelov znotraj te kategorije – in sicer modele NIKEN, Tracer in FJR1300. Ta raznolikost postavlja podjetja v edinstven položaj, saj lahko ponuja vrhunsko izbiro motornih koles z 2 kolesoma in 3 kolesi, ki lahko zadovolji potrebe vsake stranke.

Yamahin cilj je, da postanejo športno-potovalna motorna kolesa bolj dostopna vsem voznikom, zato je njena ponudba za leto 2019 obsežnejša kot kdaj koli prej. Od zelo cenovno dostopnega modela Tracer 700 in vse do ekskluzivnega vrhunskega modela NIKEN GT – Yamaha ima to moč, da ponudi linijo “Roads of Life” vsakemu vozniku.

NIKEN: vrhunski oprijem v zavojih

Leta 2018 je predstavitev radikalnega 3-kolesnega motorja NIKEN uvedla povsem novo doživetje vožnje v svetu motorjev.

Model NIKEN je opremljen z inovativno tehnologijo več nagibnih koles in dvocevnimi obrnjenimi vilicami ter je ustvarjen, da omogoča neverjeten oprijem v zavojih in večji občutek voznikove samozavesti v vseh pogojih. Med pnevmatikami in cestiščem je večja stična površina, dva nagibna sprednja kolesa pa izboljšata oprijem sprednjih koles, ki še posebej pride do izraza v zavojih in pri zaviranju. In zaradi teh edinstvenih in dinamičnih lastnosti lahko model NIKEN čutite in obvladate tako, kot noben drug motor.

Odziv javnosti, ki je sodelovala na eni od predstavitvenih turnej modela NIKEN 2018 po Evropi, je velika potrditev, da je ta revolucionarni motor na svojo stran že pridobil številne motoriste, ki so bili sprva precej zadržani do celotnega koncepta s 3 kolesi – kar je precej razumljivo.

Vozniki, ki so dobili priložnost, da ocenijo ta 3-kolesni športno-potovalni motor z izjemnimi specifikacijami, so potrdili njegovo čudovito sposobnost zavijanja z več samozavesti tudi v slabih vremenskih razmerah. Številni potencialni kupci se tudi strinjajo, da je vodljivost modela NIKEN resnično postavil nov standard v segmentu športno-potovalnih motorjev.

Ključ do razumevanja privlačnosti modela NIKEN je vožnja z njim. Model bo sedaj na voljo tudi pri Yamahinih prodajalcih, zato lahko tisti, ki se niso mogli udeležiti Evropske predstavitvene turneje modela NIKEN, zdaj sami odkrijejo edinstveno izkušnjo vožnje s 3-kolesnim modelom.

Veliko ljudi – vključno z motoristi – neradi sprejmejo nove in neznane tehnologije ter se raje držijo znanega. Model NIKEN pa je dokazal, da je pri vožnji z motorjem ključnega pomena tudi zaupanje v dokazano zmogljivost, da zagotovi najbolj vznemirljiv oprijem v zavojih. Ta edinstven motor tako uvaja novo obdobje v športno-potovalno zasnovo.

Nov model NIKEN GT: zavijanje v vseh letnih časih

3-kolesni koncept modela NIKEN je prevzel veliko večino motoristov, ki so si vzeli čas in poskusili ter sprejeli nekaj novega. S svojo zasnovo je kos različnim razmeram, zato je model NIKEN popoln za vožnjo v vseh vremenskih pogojih v vseh 4 letnih časih na najbolj zahtevnih gorskih cestah.

Nov model NIKEN GT je opremljen s številno posebno opremo in zagotavlja izboljšano funkcionalnost 3-kolesnega koncepta, saj omogoča premagovanje dolgih razdalj pri udobju voznika in sovoznika na višjem nivoju.

Višji vizir modela NIKEN GT bolje zaščiti zgornji del telesa pred vetrom in neugodnimi vremenskimi pogoji, posebej oblikovan udoben sedež pa poudarja športno-potovalno doživetje za voznika in sovoznika. Poltrde stranske torbe ABS vrhunske kakovosti s prostornino 25 litrov so lahke, kompaktne in enostavne za uporabo – dodatno priročnost pa omogoča zadnji del nosilca z vgrajenimi držali za sovoznika.

Ogrevani ročaji zagotavljajo udobje pri vožnji v vseh vremenskih pogojih in obveščajo voznika o ravni toplote prek instrumentne plošče – prav tako je na voljo dodatna 12-voltna vtičnica za napajanje ali polnjenje različnih naprav. Model GT je opremljen tudi z glavnim stojalom za bolj priročno parkiranje, rutinsko vzdrževanje verige in preglede pnevmatik na daljših potovanjih.

Z inovativno 3-kolesno obliko in radikalnim oklepom bo model NIKEN vedno in povsod v središču pozornosti – še večjo ekskluzivnost pa novemu modelu NIKEN GT zagotavljata dve novi barvi, specifični za model – siva Nimbus Grey s črnimi sprednjimi vilicami in modra Phantom Blue z zlatimi sprednjimi vilicami.

Ekskluzivne lastnosti modela NIKEN GT

 • Vsevremenski športno-potovalni model za dolge razdalje v vseh 4 letnih časih
 • Visok vizir
 • Udoben sedež
 • Ogrevani ročici
 • Poltrde stranske torbe ABS s prostornino 25 litrov
 • Zadnji nosilec z držali za sovoznika
 • Glavno stojalo
 • Dodatna 12-voltna vtičnica
 • Določene barve oklepa GT in premazi sprednjih vilic

Ključne lastnosti modelov NIKEN GT in NIKEN

 • Najbolj inovativna oblika v športno-potovalnem razredu
 • Oprijem v zavojih brez konkurence
 • Občutek oprijema sprednjih koles, samozavest in zaviranje na vseh površinah
 • Radikalna, drzna in izvirna zasnova s 3 kolesi
 • Napredna tehnologija več nagibnih koles
 • Globok kot nagiba do 45 stopinj
 • Krmilni sistem Ackermann, dvojne obrnjene sprednje vilice
 • Popolnoma nastavljivo zadnje vzmetenje
 • 3-valjni tekočinsko hlajeni agregat DOHC CP3 s prostornino 847 cm3
 • TCS, QSS, drsna sklopka, D-MODE, tempomat
 • Hibriden okvir iz jekla in aluminija

Razpoložljivost

Model NIKEN GT bo na voljo pri Yamahinih prodajalcih v januarju 2019. Za več informacij in za lokalno maloprodajno ceno se obrnite na nacionalnega Yamahinega predstavnika za stike z javnostjo.

Barve

 • NIKEN GT v sivi Nimbus Grey s črnimi sprednjimi vilicami
 • Modra Phantom Blue z zlatimi sprednjimi vilicami
 • NIKEN v grafitni Graphite z modrimi sprednjimi vilicami

About The Author

admin

Financiranje

Odplačilna doba do 240 mesecev!

V sodelovanju z banko Sberbank vam ponujamo ugodno in enostavno financiranje nakupa motorja ali dodatne oz. zaščitne opreme. Spodnji kalkulator je striktno informativne narave, baziran na splošnem izračunu spletne strani Sberbank. Za dodatna vprašanja nam pošljite povpraševanje preko gumba, ki se nahaja pod informativnim kalkulatorjem.
*Efektivna obrestna mera ali EOM je letna stopnja, ki odraža dejansko ceno denarja in se izračuna z upoštevanjem pogojev kredita, to je skupnega zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere, stroškov odobritve; njen izračun pa je kot informacija namenjen kreditojemalcu in za izpolnitev zahteve po izračunu EOM v skladu z zakonskimi določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji). Izračun efektivne obrestne mere ali EOM je informativne narave in velja na dan izdelave tega izračuna. Izračun EOM se lahko spremeni, če se spremeni katerakoli predpostavka, ki vpliva na njegov izračun. Informativni izračun je oglasno sporočilo, je informativne narave in je za banko neobvezujoč in ne predstavlja predhodnih informacij po ZPotK-1, Uradni list RS 59/2010 in naslednji. Skupni znesek plačil, ki ga mora plačati kreditojemalec je seštevek skupnega zneska kredita ter skupnih stroškov kredita.
Odplačilna doba do 240 mesecev za kredite s spremenljivo obrestno mero.
Fiksna obrestna mera z odplačilno dobo do 120 mesecev.
Gotovinski kredit lahko najamejo tudi nekomitenti, menjava banke ni potrebna.
Nizki stroški odobritve kredita.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO