Ostani doma! Motor varno pride do vas!

Ostani doma! Motor varno pride do vas!

Korona virus je v družbo prinesel povsem nove in nepričakovane izzive. Kljub temu, da ostajamo doma, se občasno ne moremo izogniti vožnji z motornim kolesom, oziroma v spomladi in njenih temperaturah, ki prihajajo – iz dneva v dan bolj tli želja po vožnji z motorjem. To velja seveda tudi za vse tiste, ki so se odločili za nakup motornega kolesa in so tik pred zdajci zaradi zaprtja salonov in upravnih enot ostali brez jeklenega konjička. Zato- izkoristite čas ZDAJ in bodite pripravljeni, ko se bodo vrata za registracijo motornih koles zopet odprla!

Da bodo težave in izzivi v tem času lažji, smo za vas pripravili nekaj nasvetov:

 • Kako lahko pridobim informacije oz. nasvete, ki bi jih drugače prejel z obiskom salona?
  • Vsak delovnik od 8. do 16. ure je v našem salonu dežurni prodajnik, ki skrbi za hitro in kvalitetno pomoč preko spleta ali telefona. Vsa vprašanja lahko naslovite preko emaila: info@moto-nautika.com ali nas pokličete na stacionarno številko: 02 629 04 00 oz. mobilno številko: 031 386 951.
 • Ali je nakup motornega kolesa v času karantene sploh mogoč?
  • Seveda! V našem prodajnem salonu imamo veliko zalogo motornih koles, različnih segmentov in je dobavljivost tako rekoč takojšnja. Motor lahko tudi brez kontaktno predamo in pripravimo vso potrebno dokumentacijo, ki jo boste potrebovali.
 • Glede na to, da so tehnični pregledi zaprti, kako lahko odpeljem novo motorno kolo?
  • Odlično vprašanje! V kolikor nimate možnosti transporta, vam do 30. aprila 2020 – organiziramo BREZPLAČNO in VARNO dostavo novega motornega kolesa na vaš dom. Ostanite doma#motor varno pride do vas!
 • Ali je kakšna aktualna akcija motornih koles?
  • Po aktualno akcijo lahko uvrstimo vse akcijske modele (2019), kot so : YZF-R6, MT-10, MT-09, MT-07, MT-03, XSR 700,900, XTZ 1200, T-max 530, XMAX 400, YZ65, ipd… Zato izkoristite še zadnje kose akcijskih modelov. Zaloga je omejena.
 • Kje lahko dobim ponudbo za novo motorno kolo?
  • Ponudbo vam pošljemo isti dan, ko nam pošljete povpraševanje. Vsa vprašanja in povpraševanje za ponudbo nam naslovite preko emaila: info@moto-nautika.com. Potrudili se bomo, da na vsa vaša vprašanja odgovorimo hitro, strokovno in v skladu z vašimi željami. Na zalogi imamo tudi ogromno dodatne opreme, zato nam lahko dopišete vaše želje tudi glede opreme motorja ali opreme za vas!

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Loading

About The Author

admin
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu motoristike in navtike. S podjetjem Yamaha uspešno poslujemo in sodelujemo od leta 2008, v tem času pa smo postali vodilni pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Yamaha na severnovzhodnem delu Slovenije.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 300205

prodaja@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

MOTO